Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

ДО В-К

     Уважаеми г-н Чолаков,
     
      Казвам се Алексей Лазаров и съм журналист от в-к Капитал. От миналата седмица във вестника започнахме поредица наречена “Градски легенди”. В нея се разказва за хора, които са станали известни по необичаен начин. Решихме да разкажем и за вас, защото честото ви писане във форумите на различни сайтове, ви направи доста известен в България.
      Ще съм ви много благодарен, ако ми отговорите на няколко въпроса. Така текстът, който ще напиша, ще е максимално коректен към вас и към читателите на вестника. Накратко, бих се радвал, ако получа отговори на следните въпроси:
     
      1.Кое ви кара да пишете толкова често в различни форуми?
      2.Приблизително колко часа на ден отделяте на това занимание?
      3.Често ли ви забраняват достъпа до определени сайтове? Случвало ли се
      е да ви обясняват защо се случва това?
      4.С какво се занимавате в Швеция?
      5.Как емигрирахте от България и защо избрахте точно това място?
      6.Развивате ли обществена дейност в Швеция? Пишете ли в местни форуми?
      7.Ако трябва с три изречения да опишете политическите си позиции, какви
      ще са те?
     
      Предварително ви благодаря много и като се надявам на бърз, кратък и ясен отговор оставам
     
      С уважение,
      Алексей ЛАЗАРОВ
     
      ---------------------
     
      ДО В-К "КАПИТАЛ", ЖУРНАЛИСТА АЛЕКСЕЙ ЛАЗОРОВ И ЧИТАТЕЛИТЕ !
     
      Като начало желая да приветствам ръководството на в-к "Капитал" за това, че са поместили тази статия за мен, която е твърде интересна в няколко направления. Приветствам и журналиста Алексей Лазаров, който се е постарал да проследи доста от материалите, който са изписани в Интернет от мен и за мен ! Това е доста сложен процес да се пише за мен. Аз приемам написаното от журналиста, но за съжаление трябва да посместя в отговора си, че има пунктове, който са лоша “пропаганда” за моята противоречива личност за много от четящите не само в “Капитал” но и от миналите дискусии в Българското форум но пространство.
     
      Нека споделя своето мнение за вестник “Капитал”, който съществуваше в старата му Версия и Аз там съм просъществувал в дискусията му може би пет години. Хората ме държаха въпреки лаенето срещу мен. Ето по този начин определях, че “Капитал” е демократически вестник. Дал съм своето мнение за създаването на новия дизайн, но за съжаление след като стана в Швеция не пристига тази дискусия, която съществува сега под всяка статия, за която съм давал предложение да се пишат мнения и те да се съхраняват. Няма да нападам никой, но трябва да съобщя, че всички български дискусии са затворени за мен в Швеция. Ще обясня и тези неща в кратко, защото журналиста ми беше поставил няколко въпроси да му отговоря, но за съжаление кирилицата при него не се е отворила, а Аз му бях предложил да се срещнем в България, защото се връщам и да му отговоря на зададените въпроси. Той е проявил известна инициатива, за която ще обясня, къде и как е попаднал на дискусия където се дискутира моята личност без мен.
     
      Коректно е от страна на “Капитал” да помести моят отговор, който няма да бъде арогантен, както при други случай когато съм правил. При тия случай българския народ казва – НА ЗЛО КУЧЕ, ЗЪЛ ПРЪТ !
     
      Първата част от статията, която е написал журналиста Алексей ЛАЗАРОВ е написана точно що се отнася да проведения съд от 1981 година, но не е написано членовете 108 и 113 за който съм обвиняван по глава ПЪРВА от политическите престъпления срещу Народна Република България. Неволна е грешката от негова страна що се отнася в окончателната награда, която ми е присъдена от една година и шест месеца – ЗАТВОРъ ! При вторият процес, който е за обида на личността и се води по криминалния сектор, Аз съм награден с осем месеца затвор. Това второто дело е особен вид разработка, за която ще трябва да отговоря с една книга от АНАТОМИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРЕСЛЕДВАНЕ ! Ето защо само ще маркирам, че процесите срещу политическите неудобни се създаваха по най различни поводи, за да се поддържа нивото на общественото пазене, чрез създаването на страхове всред негодуващите !
     
      В светлината на някогашното ми обвинение трябва да отбележа, че съм съден, че като кандидатиращ се за “Народен представител” от 1981 година, КОЕТО В ОНЕЗИ ВРЕМЕНА БЕШЕ МНОГО СТРАНЕН ПРОЦЕС..............ЗА СТАРИТЕ УПРАВНИЦИ И ЗА НОВИТЕ НЕПОЗНАВАЩИ ВРЕМЕТО ИСТОРИЯТА И КОСТИТУЦИЯТА, КОЙТО МОГАТ ДА СЕ ЧУДЯТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ ! За народни представители в онези времена се предлагаха хората на народа от народа, а не от индивида, както се само предлагах , като в случая се подигравах със системата. Давам Ви го за пример и сравнение, какво е това демонстрация и противоречие с власт - имащите и това дето ми се дава право от Конституцията, която съм я гласувал в 1971 година – ДА ИЗБИРАМ И ДА СЕ ПРЕДЛАГАМ ! Като кандидат “народен представител” предлагах доста точки от моята кандидатура в това число и “Армията да стане изцяло трудова и да създава материални блага” ! Ето за този текст се крие много история за сравнения за минало и настояще. Някога влязохме без питане от народа в Чехословакия, а съвременната българска армия е вече от НАТО с влизане в Ирак да правят същите упражнения, както в Чехословакия. Някога мен ме обвиниха, че Аз съм желал да разруша “Варшавския пакт” и неговото монолитно единство. Сегашните управници са миналите служители на ДС-то властниците дето са ме съдили и те сега крещят да дойде НАТО и САЩ бази ! Аз в онези години цитирах СССР държавен ръководител Леонид Брежнев, който беше предложил да се закрият двата пакта – НАТО И ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР !
     
      В поместената статия в “Капитал” се ползува информация от форума на “Медиапол”, в който Аз не мога да влезна и да дискутирам, какво са писали за мен и против мен ! Аз открих тази година през февруари 2006 година, че има подобно общуване и Аз съм образа – ЧЕРНОТО КУЧЕ ДЕТО ЩЕ ГО ГОНИМ ! Трябва да Ви съобщя, че Аз съм я извадил тази дискусия и някой ден ще да отговоря на лицето Иван Иванов – Упсала Швеция, каква роля на скачаща юдо - искариотска - маймуна се е превърнал . На този етап ще напиша, че това с което е започнал той да злослови и да лъже за мен е много мерзка история, като цяло. Мога и ще маркирам все пак гнусотиите му написани за мен в кратък план.
     
      Що се отнася до третия политически процес, който ми се създава в 1989 година, Иван Иванов – Упсала Швеция за който пише, че е станал в 1988 година е непълно изу пъчен и невярно споделен от журналиста на базата на изказаното от шведския българин !
     
      Липсата на дискусия и поставянето на други дискутиращи прави мнението на Иван Иванов – Упсала Швеция едностранчиво и неистинно !
     
      Аз съм този дето съм търсил западните радия да съобщя, че се създава “Партия на Зелената маса”. Обаждал съм се на радио Германия, ББС - Лондон, радио “Свободна Европа”, радио Швеция руската секция, а може би, както и на радио “Гласът на Америка” Някой направиха жест и съобщиха нещо, но тези истории са една много дълга поредица за анализиране, кой на кого помогна в името на демокрацията в България и Западна Европа ! Цитираната Румяна Узунова във вестника надали е направила този жест, за който се пише че ми е помогнала на мен, защото нейния ироничен отговор, който ми даде в Париж на 1 юни 1989 година беше по повод на това защо не са ни помогнали ? Тя отговори : – ДА ПАРИТИЯ ОТ ДВАМА ДУШИ ! Това беше по повод дали са ни защитавали с Румен Цанков, когато са ни държали в Държавна Сигурност в 1989 година.
     
      Иван Иванов се опитва да се прави на благодетел, но с написаните мръсотии срещу мен и по така дадените описания, за да се разпространяват за мен показва, че той е служел на някой и продължава да служи на някой с тези си престъпни действия.
     
      Ето на това место ще цитирам “Капитал” , какво е написал – “По това време обаче психиката му е силно разклатена. “Аз лично и едно навременно “вражеско” сдружение се ангажирахме и помогнахме на Стефан да получи статут на политически бежанец по Женевската конвенция в Швеция в момент, когато неговата неспособност да опише нещата и на адвоката му да ги разбере бях а довели до отказ от страна на властите – казва г-н Иванов във форума на медиа пол....
     
      До известен период съм мислил, че Иван Иванов – Упсала Швеция и честен човек, но отдавна съм минал това становище, а с написаните тези редове и други, който е избълвал на други места мога да го определя, като част от МАНИПУЛИРАНИТЕ И МАНИПУЛАТОРИТЕ в който се представя. Това е много дълга книга, за да го представя този човек в настоящия момент.
     
      Един път човек да излъже , той е Юда Искариотска – казва Българският народ ! Иван Иванов е направи множество грешки, за да му кажа, че е лъжец и в статията може да се допълнят неговите лъжливи места. В светлината на написаното от “Капитал”, там се описва , че съм написал моряшката черква в Малмьо. Това е истина ! Дори съм осъден и съм заплатил за чистенето на два квадратни метра надпис с 1300 крони, а след това и с 1800 крони, за да изпитам това удоволствие, че “попа е шпионин”. Другарят - Господин Иван Иванов-Упсала Швеция вероятно не желае да си спомни, две седмици преди това, че Аз съм изписал и нарисувал и Стокхолмската черква за Велик ден, а след това съм го посетил тази наш “политически” климбарец Иван Иванов в Упсала Швеция и след като ме прие за малко ми съобщи недоверието си към мен по повод на палежът, който бях направил срещу Българското посолство в Стокхолм на 29 септември 1992 година. НИМА НЕ СЕ ГОРДЕЕ ИВАН ИВАНОВ – УПСАЛА ШВЕЦИЯ С МЕН И ДА СЕ САМОИЗТЪКНЕ, ЧЕ ТОЙ МИ Е ПОМОГНАЛ ДА НАПРАВЯ ТОЗИ ЖЕСТ СРЕЩУ НОВИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ? Иванчо бе, защо бягаш от истината ? Човекът се страхуваше да общува с мен в много години, чак до 2003 година , когато отново посетих Упсала, за едни концерт на българите в архиепископската катедрала и “политически о” Иван Иванов се страхуваше да се срещне с мен, защото Аз съм опасния политически на който е помагал ! Сега се питам, какво ли може да ми е помогнал, като пише лъжи за адвоката от Оребро, който точно си изпълни работата, а политическия статут съм го получил на базата на Шведското Правителство в която другарят Иван Иванов – Упасала Швеция няма никакъв достъп. Лично министър Председателят Ингвар Карлсон ми е отговорил с писмо. Аз тогава съм бил в България 1990 година, когато съм получил този политически статут, защото се върнах да се правя на кандидат “Народен депутат” във Великото народно събрание !
     
      Тези “хубавци” политическите не ми съобщиха, / ИВАНА ИВАНОВА ДЕТО МИ Е ПОМАГАЛ И Е ПИСАЛ ПИСМА / че съм получил подобно писмо за даване на политически статут и на това место се замислям, колко са били политически тези дето са общували с мен ? Аз каква роля съм оказал за тяхното издигане като политически проститутки от тайните служби в онези времена ?!
     
      Написаното изречение в “Капитал” , като продължение на Иван Ивановото мислене – цитирам – “В Швеция животът на Стефан Чолаков също не е лесен” и следва другите глупости.....
     
      Драги Българи, Аз живея в 70 квадратни метра апартамент, който ми се плаща. Аз имам осигурени, осветление, отопление и сервиз и получавам отделно средства за съществуване, който са в настоящия момент 3400 крони. Аз живея в “комунизмът”, така както съм го учил. Жалкото е това, че шведите не са пожелали два работя а това е другата страна на моята политическа борба, която е също много дълъг роман. Това обаче не означава, че моят живот е тежък. Аз съм имал задължения да се уча ! Друг е въпросът , Те какво ме учат и за какво ме учат !
     
      На снимката която съм представен с показването на АГИТАЦИОНИЯ ПЛАКАТ, там съм обявил, че правя един месец – БЕЗПЛАТЕН ЧОЛАКОВСКИ МЕСЕЦ ЗА ТРЕНИРОВКА НА ДЕЦАТА НА ТЕНИС ! Някой да си спомня за “Безплатния Ленински съботник” ? Аз сега правя по два месеца подобни комунистически номера !
      Сега преди да тръгна за България съм направил този жест на самоинициатива ! Вие тези неща няма да ги разберете, каква ирония са от миналото и сега ? Аз съм правил такива безплатни дни за обучение на врачани и згури граждани на ски и подобен плакат и снимка се намира в моето съдебно досие от 1981 г. Правете си сравнения !
     
      Работа съм търси за учител, но за съжаление ми е висока дипломата, а шведите приемат техни си хора без образование и компетентност, както и за университетски преподавател. Мога да дам много примери и тези истории са документирани в Интернет на шведски език !
     
      Много неприятно е написано, че не си плащам сметките , а това е лъжа за омразник ! Аз си плащам всички сметки и предварително. Дори предплащам за Интернет и въпреки това , Те ме прекъсват и това е четвърти път тази година на 29 март 2006 година. Аз съм водил три дела срещу три различни Интернет доставчици и в нито едно от тези дела не съм викнат да присъствам, за да покажа документацията срещу тези престъпни юдейско - ционистични капиталистически доставчици !
     
      Тези три процеси са цяла една история за нивото на шведската демокрация, която се е съюзила с българските Интернет оператори и ме отстраняват от дискусиите !
     
      Заведеното дело във Векшьо съд срещу втория доставчик от миналото по Интернет, който не съм осъдил продължава да събира някакви си суми, който Аз съм отказал да ползувам този Интернет много отдавна сега начислява тези суми или са появяват отново като някакъв ПОЛИТИЧЕСКИ КОЗ срещу мен , след като съм ПРОТЕСТИРАЛ ПРЕД ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА ВЪВ ГРАД ВЕКШЬО ОТ АПРИЛ 2006 ! Те желаят да плащам за недоставен продукт, както сега става с новите юдейски маймуни от фирмата КОМХЕМ ! Тези маймунски номера разбира ли ги учения политикан Иван Иванов – Упсала Швеция ?
     
      Шведката юдейска капиталистическа демокрация е една съвършена престъпна сган по-престъпна от юдейските комунистически убийци от съветски тип !
     
      Никой нежела да се пише така срещу юдейска – ционизма, но Аз пиша, защото не само мисля , а изпитвам тези техни престъпления !
      В един пункт където се пише, че съм опънал палатка пред Българското посолство и съм търсил контакт с посланичката Антоанета Приматарова с която съм разговарял на пейката сам с нея и не съм имал проблем в разговорът ми където съм обяснил, че съм писал писмо на Българския Вътрешен министър да не се плаши моята майка в България. Когато пристигнаха шведските полицай, вероятно по уговорка, Аз ги накарах да ми направят една снимка с посланичката Примата рова и там се вижда полицейската кола. Въпросът е друг, че те ме задържаха, за да проведат заплануваният процес срещу мен – КОЙ ЗАПАЛИ БЪЛГАРСКОТО ПОСОЛСТВО В СТОКХОЛМ ? Аз съм написал писмо до шведския министър председател Карал Билд, полиция, български медии и след това съм потвърдил причините на моят протест и това съм го заявил в съдебната зала ! АЗ СЪМ ИЗВЪРШИЛ ТОВА ! Другарят – Гос-Син Иван Инавов от Упсала Швеция, дали не ми е помогнал, за да го направя “БОРЕЦ ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВА”, както се изписва, че ми е помагал според Женевската конвенция ?
     
      Политическата полиция в България продължава да прави натиск на моята майка, като разбива лозето на 15 септември 2005 година , а след това има и други истории, за който се анализира по “ТЯХНОТО ДЕЙСТВИЕ И БЕЗДЕЙСТВИЕ” Това са провокации с определени посоки, за да реагирам Аз в Швеция !
     
      Ако , Иван Иванов – Упсала Швеция се е пробил отдавна “психически” и политически като метреса на тайните служби, с мен има много да се борят цялата тази мерзка юдейска сган с техните методи на политическа провокация.
     
      Мога да възразя на един пасаж в края дето е написан за мен, че Аз 40 години съм намерил начин да се изразява в моите писмени протести. Не случайно съм съден в 1981 година и след това в тази борба срещу КОМУНИСТИЧЕСКОТО РАВЕНСТВО на хартия, а в същност съществуваше юдейски привилегии на партийните управници .
     
      Аз и сега се изявявам по същия начин в Швеция, но Иван Иванов – Упсала Швеция не желае да коментира моите шведски текстове, който пращам на всички народни представители в шведки я парламент, правителство, вестници, радия, телевизия и обществени организации ! Всичкото го има в Интернет !
     
      Аз коня в блатото не си оставям, а оставям само селски бирник, както Андрешко от оня разказ на Елин Пелин !
     
      НЕКА ОТГОВОРЯ НА ЗАДАДЕНИТЕ ВЪПРОСИ !
     
      Драги Алексей ЛАЗАРОВ ,
      Имах желание да се срещнем с теб и лично да ти отговоря, може би и по нашироко щях да се разпусна в разказа си . Благодаря ти за статията. Аз отговорих на лошото, не на теб, а на тези дето пишат срещу мен и ти си прочел и си помислил, че е истина. Трябва да се “пие вода от извора”, а в моят случай и от документите на историята !
     
     
      1.Кое ви кара да пишете толкова често в различни форуми?
     
      Аз пиша защото чета и сравнявам информациите от Интернет и вестниците дето чета, а и радия който слушам и най вече Шведската телевизия която представя точно историческата действителност – ПРЕДИ И СЕГА ! Отговарям и се намесвам в Интернет, там където има спор, за да документирам определен проблем от миналото и настоящето ни време. Учил съм някога, чел съм и помня поне за сега , за да давам отговори !
     
      Пиша често , за да бъда част от България и нейните проблеми, като правя сравнения с Швеция и света, за да има информация там в България. Жалкото е че ме изолират от българското форум но пространство.
     
      2.Приблизително колко часа на ден отделяте на това занимание?
     
      За писане съм писал различно от 1998 година, когато започнах да общувам в дискусионните форуми на “Пари”, “Континент”, “Монитор”. Това писане е било според възможностите на обществените места до към два часа на едно или други место. След доставянето на Интернет в дома ми в 1999 година започнах да пиша по 12 часа и това е било през цялото време докато съм имал Интернет. Понякога съм обикалял целия град до Университета на Векшьо където отначало имаше свободен достъп, но заради мен въведоха кодове за влизане. След това въведоха и други превантивности и накрая започнаха да ме конят от коридора на университета, който е обществено место. Правим си подигравки и страхове, както във филма “Полицай и крадци”, но не могат да ме обвинят, за този факт че ползвам обществения компютър в коридора ! Само ме водят на хартия в полицейските регистри, както разбирам !
     
      3.Често ли ви забраняват достъпа до определени сайтове? Случвало ли се е да ви обясняват защо се случва това?
     
      Както вече казах историята с Университета е най интересна. Университетската библиотека обаче имаше свободен достъп с видоизменена конфигурация. Сега в новата библиотека са въвели във всички компютри код, ако някой забрави да затвори кода и Аз мога да работя, като влизам свободно в някой БЪЛГАРСКИ ДИСКУСИИ, който са затворени в ДОМА МИ ! Нали е интересно това явление. За тези може, за онези не може – ЗА НАШИТЕ В ГОЛЯМАТА ГОРА, ЗА ЧУЖДИТЕ В ГОЛАТА СЕЧ ДА СЪБИРАТ СЪЧКИ ЗА ОГРЕВ ! – Цитирах ! В училището което се учех по задължение и по нежелание на юдейския директор, който ми обясняваше, че в Израел съветските лекари работели като шофьори ..... За което съм му обяснил, че Аз не съм съветски лекар, а Швеция не е Израел да ми прави сравнения .... ! Та там също започнаха да ме гонят, но там ме изолираха от самият център, който има свой веб мастер ! НИКОГА НЕ СА МИ ДАВАЛИ ОБЯСНЕНИЕ ! Или един нашенец ми каза, че съм пускал много електрони поща, но тогава имах 6000 броя до този момент, а имах до края на годината още да пусна 3999 броя !
     
      4. С какво се занимавате в Швеция ?
     
      Заниманието ми е било да ходя на комуналното училище за възрастни, но са ми отказвали също много пъти да се уча, като форма на психологически натиск, а Аз тогава демонстрирам срещу юдейските им престъпления за право на човека да се учи и така нататък. Обществено съм бил в разни клубове, но не на всички места тези клубове имат идеална част. Те са форма за изучаване на индивида ! Както казах от 2001 година едвам ги накарах да обучавам децата през лятото на тенис за два месеца, а те пожелаха да ПРАКТИКУВАМ и ме подлъгаха да подпиша този документ, на който са написали шест месеца ! Тогава съм играл на тенис с децата пет пъти в седмица по три часа и метенето на два корта за 100 крони практика на ден. Останалата сума до социал се е допълвала чрез тези пари ! Аз не съм получил никакви пари ! След 2002 година вече правя БЕЗПЛАТНИ МЕСЕЦИ за обучение, без никой да ме кара да върша това ! Лошото е че използувам тази статистика от работата ми при кандидатстване за работа и което показвам – ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД В ИМЕТО НА ШВЕЦИЯ, за което съм съден въ Българи, защото не съм я упражнявал , а в Швеция не ме забелязват ! Като се върна от лятната ваканция от България има пак вероятност да направя един месец безплатен ЧОЛАКОВСКИ МЕСЕЦ, за обществено полезен труд в името на шведските деца ! Някой разбира ли таза моя демонстрация , какво означава ? Дали умния и учения и нормалния Иван Иванов – Упсала Швеция разбира това, което съм му написал ?
     
      5.Как емигрирахте от България и защо избрахте точно това място?
     
      След като направих една от последните си демонстрации на площад “Христо Ботев” във Враца на 2 април 1989 година , и ме хванаха да давам обяснения , който сега са скрити в моето досие, Те другарите от ДС-то ме разхождаха като маймуна в града , за да се види че не са ме задържали и вечеряхме четирима човека в един ресторант и тогава ми предложиха да пристигна в МВР – Враца и да подам документи за пътуване в чужбина, като за по-бързо да съм излязъл ми се предложи за пътувам за Австрия, Швеция, Норвегия, Финландия, че били безвизово пътуването ! Преди се правеха на “шашави” и не ми даваха да пътувам за нататък ! Аз обаче имах други планове дето да разигравам ДС-то и затова тръгнах към Париж, където на 1 – 3 юни 1989 година съм говорил в сградата на Френското Народно Събрание, за защита на човешките права на затворници в затворите и психиатри й. Представяйки на председателя на събранието бивш външен министър на Франция и списъка от лицата !
     
      6. Развивате ли обществена дейност в Швеция ? Пишете ли в местни форуми ?
     
      Единствената ОСОБЕНА обществена дейност в Швеция е да демонстрирам с плакати по много поводи. Няма никаква полза от това. Шведите са невъзмутимо спокойни, защото съм сам, но Ако бяхме поне 10 човека щяха да им обърнем очите обратно ! Вече написах, че имам обществена дейност, хората ме викат да им посвиря на някой места, участвал съм в шест рецитали на шведски език. В спортния клуб по ориентиране съм обществено ангажиран, както всички други шведи и нямам противоречия. Що се отнася до писането в шведските форуми на “ Амнести “ и Шведската телевизия, те бяха свободни до този момент, когато започнах да им внасям картинки от най различно естествено, за да подсилвам статиите си и те ги затвориха тези форуми или ги видоизмениха. После стана така, че съм изолиран и от тях, както и за България ! Това е прекрасно , Нали ? Няма на кой да се жалвам !
     
      7.Ако трябва с три изречения да опишете политическите си позиции, какви ще са те ?
     
      Аз съм като Христо Ботьов – ИЗПОВЯДВАМ ЕДИНИИ И СВЕТЪЛ КОМУНИЗЪМ ! За съжаление няма честни комунисти, те умряха на барикадите . Другото е “советская юдейска сволоч” дето пристигна със Съветското КГБ на другарят юда Яков Берия и цялата мафия, която създаде в България един нов юдейски комунистически сатрапски ред ! Преди не съм разсъждавал върху ролята на тази престъпно група, но сега документите се отварят и все още трябва да се покажат кой беше Лев Главинчев и мафия юдей дето скачаха като маймуни и крещяха “фашисти”, като убиваха Българския народ и го грабеха в експроприацията за да напуснат България и да се заселят в Израел и Западния свят !
     
      НЯМА ДАВНОСТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО !
     
      Наш дълг е да ги разкрием и разобличим !
     
      Стефан д-р Димитър Чолаков
      2 юни 2006-06-02
      Враца - БЪЛГАРИЯ

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]