Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

ПОДКРЕПА НА ОТВОРЕНО ПИСМО - 29.05.2012

     ПОДКРЕПА НА ОТВОРЕНО ПИСМО - 29.05.2012
     
      Уважаеми Български спортисти и спортни деятели, който малко или много обичате Българския футбол. Представям Ви едно отворено писмо на моят съгражданин д-р Цветан Петров, към който се СОЛИДАРИЗИРАМ, като представям и съдържанието му, а от моя страна разпространявам обществено след като обсъдихме съдържанието му. Доктор Петров е изпратил документа, а Аз показвам препоръчаното писмо, което има обратна разписка като уверение, че то е достигнало до центъра ...
     
      ЦЕНТЪРА СМЕ ВСИЧКИ НИЕ, КОЙТО ТРЯБВА ДА ТЪРСИМ СМЕТКА ЗА СЪЗДАВАЩИТЕ СЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ И НЕ САМО ТАМ, НО НИЕ СЕГА ЩЕ СЕ КОНЦЕНТРИРАМЕ ОБЩЕСТВЕНО КЪМ ТОЗИ СПОРТ – БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ.
     
      Аз ще се върна назад във времето на 1969 година, когато всред българския политически елит се разгаряха спортни страсти при който се ползваха служебните места между генералите и министрите на МВР и МНО за да се създават дрязги. Случаят в град Стара Загора бе кулминацията на тази генералска война, която доведе до сваляне на МВР министър Солаков и да се разместят разни видове генерали и полковници, за да се охлядат тези хулигански страсти, който се създаваха по футболните стадиони.
     
      След това беше направен „ПЛЕНУМ НА БКП ЗА РАЗВИТИЕТО НА ФУТБОЛА”, който изигра доста положителна роля не само във футбола но и в други спортове се създаде един контрол.
     
      Дошло е време другарят – гражданин министър председател Бойко Борисов да свика едни ПАРТИЕН ПЛЕНУМ, за да се охладят страстите на ново-богаташите, който са заграбили спортните клубове, футболните клубови и да се сложи някакъв ред всред тази престъпна сган от манипулатори, каквито са водачите на Литекс сега улечени в икономически перстъпления, или тези от Левски, ЦСКА, който манипулират освен спортистите, но и групите граждани, който създават хулигански или ганстерски ситуаци, а в някой случай и престъпления, който наблудаваме .
     
      Ако правителството няма желание да върне Българския спорт и Футбол в границите на спортните норми, то трябва ние сами да започнем чистенето – ШИН ФЕЙН – НИЕ САМИ ..... но тогава трябва да постъпим, както Ирландската Републиканска Армия, който с оръжие в ръка си извуюваха – СВОБОДАТА в Северна Ирландия !
     
      Сравнението ми е много драснично, но то е необходимо да обърнем внимание на Българските Спортисти и спортни деятели да се организират и разгледат проблемите не само на големите отбори, а и на малките, какъвто е примера с „Локомотив” – Мезрдра, който преди време беше отбор от „А” група, но с манипулации го изхвърлиха, а сега се продължава да се унищожава, какъвто е случаят описан от д-р Цветан Петров.
     
      С уважение !
     
      Стефан д-р Димитров Чолаков – Гражданин на България и Кралство швеция – „Майстор на спорта по ориентиране” – Дипломен специалист по ски – биатлон завършил „ВИФ „Г. Димитров” – 1978 година.
     
      29 май 2012-05-29
      Враца
     
     
     
     
      До Председателя
      на Българската федерация по футбол
      Г-н Борислав Михайлов
     
      Копие : Министерство на спорта
      Г-н Свилен Нейков
      Министър Председател
      на Република България
      Г-н Бойко Борисов
      До Президента
      на Република България
      Г-н Росен Плевнелиев
     
      ОТВОРЕНО ПИСМО
     
      от д-р Цветан Йорданов Петров
      гр. Враца ул. „ Поп Сава Катрафилов „ № 20
     
      Г-н Михайлов,
      Повод за написване на писмото е целогодишното Ви отношение с ръководените от Вас институции към футболният клуб „ Локомотив „ гр. Мездра, за да се достигме до срамната футболна среща Спартак – Плевен – Локомотив – Мездра определящ отбора влизащ в „ Б „ РФГ. План, замислен и осъществен от регионалният Ви ръководител на зона „ Велико Търново „ футболният престъпник Георги Велинов, с мълчаливото Ваше едногодишно мълчание.
      Футболният клуб „ Локомотив „ –Мездра постигна в настоящият шампионат уникалното най-високо постижение в историята на „ В „ РФГ- 26 победи без равенство и загуба, на който отбор бяха отнети два пъти по три точки, в зависимост от това на колко точки се откъсваха от основният си претендент( „ Спартак „ Плевен.(Отбора , на който Вие сте обещали да вкарате в „ Б „ РФГ).
      Без да се явявам адвокат на футболният отбор „ Локомотив „ –Мездра, искам отговор от Вас пред цяла България на въпроса :
     
      Защо футболният отбор на „ Локомотив „ –Мездра , ако има нарушения на условията за участие в „ В „ РФГ е допуснат да играе?
     
      ( Вероятно сте били изненадани от добрата организация в клуба и изграждането на боеспособен отбор за влизане в „ Б „ РФГ и сте допуснали грешка).
      Щом отборът е допуснат да играе във „ В „ РФГ значи той е отговарял на условията за това и не може по време на шампионата да бъде санкциониран за нарушения на тези условия.
      „ Справка : Италианската серия „ Б „ първенството започват отборите „ Асколи” с отнети 7 точки, „ Бари „ , „ Юве Стабия „ – 4 точки, „ Кротоне „ -1 точка, щвейцарска супер лига – „ Сион „ -36 точки и други, допуснати играят и постигат съответното класиране.
      Ще Ви предпазя като Ви посъветвам ако решите да ми отговорите, в което се съмнявам ( така, както не пожелахте на Христо Стоичков, на Стойчо Младенов, Георги Градев които са под вашето ниво, камо ли на мен обикновеният ветеринарен лекар) , да не кажете че сте направили компромис на „ Локомотив „ –Мездра заради футболните традиции на този град. С такъв отговор Вие ще демонстрирате стила и метода на работа на ръководената от Вас институция, която ни доведе до 97 място в класацията на ФИФА и със сериозни шансове да достигнем футболните гиганти „ Сан Марино „ , „ Андора „ , „ Лихтенщайн „ и други.
      Надявам се , че ще вземете справедливо решение и отборът, който е постигнал резултатите си на терена , а не в канцелариите на институциите да бъде новият участник в „ Б „ РФГ. Ако решението Ви е вън от реалните резултати то мога да завърша само с думите „ Бог да ни е на помощ бедна Българио „ .
     
      P.S. Не случайно Вие поддържате такива футболни престъпници като Георги Велинов- ръководителя на зона Велико Търново, защото той и такива като него ще бъдат организатори на селските клубове делегати на футболните конгреси с чиито гласове ще бъдете преизбран за председател на федерацията.
     
      Надявам се с написаното да не предизвикам нови неприятности на футболен клуб „ Локомотив „ – Мездра, защото въпреки всичко живеем в България.
     
     
      С уважение : …………….
      / д-р Цветан Петров /
      -
      -
      КОПИ
     
      http://www.stefan-tcholakov.eu/forum/index.php?topic=1337.0
     
      СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
      29 МАЙ 2012
     

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]