Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

НА КОЙ ДА ВЯРВАМ В БЪЛГАРИЯ ? - НА Д-ЖУРНАЛИСТИКАТА !

     НА КОЙ ДА ВЯРВАМ В БЪЛГАРИЯ ? - НА Д-ЖУРНАЛИСТИКАТА !
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10666&title=%CD%C0+%CA%CE%C9+%C4%C0+%C2%DF%D0%C2%C0%CC+%C2+%C1%DA%CB%C3%C0%D0%C8%DF+%3F+-+%CD%C0+%C4-%C6%D3%D0%CD%C0%CB%C8%D1%D2%C8%CA%C0%D2%C0+%21
      -
      НАТО допуска възможността за военен конфликт заради Украйна
      Йенс Столтенберг се надява на преговори с Русия
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10663
      -
      https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/nato-dopuska-vuzmozhnostta-za-voenen-konflikt-zaradi-ukrayna
      -
      Има реален риск от ново руско нахлуване в Украйна, заяви днес генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг по време на извънредната среща на външните министри на държавите от алианса, цитиран от БГНЕС. Той обеща, че НАТО няма да оттегли предложението за членство на Украйна, като каза, че истинската заплаха за Русия е сигурната демократична политика на Украйна.
     
      "Рискът от конфликт е реален. Агресивните действия на Русия сериозно подкопават реда на сигурност в Европа", заяви Столтенберг след заседанието.
     
      Алиансът се подготвя за агресия на Русия срещу Украйна в случай на провал на преговорите по сигурността между Москва и НАТО, каза той и обърна внимание върху факта, че Украйна не е член на НАТО, затова върху нея ''не се разпространяват принципите за колективна отбрана''. ''Готови сме за открити и честни преговори с Русия, но трябва да имаме готовност и да претърпим дипломатически провал. Затова изпращаме много силен сигнал към Русия, че ако се опитат да използват военна сила срещу съседна държава, ще има жестоки последици. Ще ѝ се наложи да плати висока цена, ще последват икономически, политически и финансови санкции. Ние продължаваме да подкрепяме Украйна, засилвайки военните ѝ способности, като по този начин усложняваме задачата на Русия да вземе решение за използване на сила срещу тази страна”, каза още генералният секретар на НАТО.
      -
      https://www.segabg.com/sites/default/files/_sega/styles/sega-max600-nocrop-watermark-conditional/public/2022/01/nato.jpg
      -
     
      -
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10663
      -
     
      -
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10666
      -
     
      -
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10664
      -
      -
     
      -
      -
      СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ
     
      МАЙСТОР НА СПОРТА ПО ОРИЕНТИРАНЕ И ТРЕНЬОР ПО ТЕНИС НА НА КОРД - ГЛАДИАТОР !
      -
      http://stefan-tcholakov.eu/pic/10474
      -
     
      -
      06.01.2022
      ВРАЦА - БЪЛГАРИЯ

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]