Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

БОЯН ЧУКОВ - Путин е последният наследник на големите европейски държавници, а у нас харвардски имитации...

     БОЯН ЧУКОВ -Путин е последният наследник на големите европейски държавници, а у нас харвардски имитации...
      -
      Боян Чуков: Путин е последният наследник на големите европейски държавници, а у нас харвардски имитации...
      У нас ситуацията е забавна и фолклорна. След време ще плачем масово. Някои вече плачат. Правителственият наратив е на ниво селски хоремаг, пише анализаторът
      София, България 17 Ян. 2022, 22:02 9644 прочита 10 коментара Автор: БЛИЦ
      -
      https://blitz.bg/analizi-i-komentari/boyan-chukov-putin-e-posledniyat-naslednik-na-golemite-evropeyski-drzhavnitsi-a-u-nas-kharvardski-imitatsii_news863217.html
      -
      -
      -
      https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/800/202004/1587971339-boqnch-360x239.jpg
      -
     
      -
      -
      "Безспорният бонапартизъм на Путин в личностен план се представя от западните пропагандатори като сталинизъм. В действителност в своята външна политика руският президент е предсказуем и абсолютно рационален", пише в личния си "Фейсбук" профил международният анализатор Боян Чуков.
     
      Същите тези, които обвиняват Путин в сталинизъм са във възторг от Ердоган, когато той иска да изпрати войски в Украйна. Жалка гледка. В Западна Европа тотално измряха наследниците на генерал Шарл Дьо Гол, Бисмарк, Дизраели.
     
      Днес Путин е последният наследник на големите европейски държавници, които направиха преди години европоцентричен света.
     
      Въпреки своя голям икономически потeнциал Европа бавно се превръща в световна периферия. Тепърва предстои да се понесат последиците от нахлуването в Западна Европа на огромни човешки маси от Азия и Африка.
     
      Все още Старият континент не се е запознал достатъчно подробно с възможностите на гостуващия джихадистки интернационал на европейска територия. Но това предстои да стане в близко бъдеще.
     
      Явно САЩ ще отхвърлят в писмен вид исканията на Русия за даване на гаранции за нейната сигурност. Никой не е очаквал НАТО да излезе с позиция различна от тази на Вашингтон. Североатлантическият съюз е голямото кухо "copy paste" на САЩ. Нищо повече. ОССЕ е само досадна говорилня.
     
      Путин е абсолютно прогнозируем и Русия ще представи своя план "Б" на САЩ. Засега не е ясно къде, как и с какви нагледни помагала.
     
      Еманюел Макрон ще се задоволи с 2-3 речи, в които ще апелира да се разбере руската гледна точка. Олаф Шолц не знае руски език и няма как подобно на Меркел аварийно да отиде в Москва по собствена инициатива и да заговори с Путин на руски.
     
      Борис Джонсън, който определено не е любимец (беше на Тръмп) на Джо Байдън, се опита да се самопокани миналата година в Кремъл, но не се получи, въпреки неговата двукратна телефонна инициатива.
     
      Пол Крейг Робъртс: Западът вече е нищо под тиранията на малцинствата!
     
      Руснаците му поставиха условия, които той все още не готов да приеме. Предвид проблемите с Шотландия, Уелс, ирландската драма и кончината на Джейм Бонд в последната серия, то допускам, че може да размисли. САЩ след 2-3 години напускат Европа, а НАТО тотално се изпразва от съдържание като инструмент на американците.
     
      Столтенберг се престарава в този момент защото са му обещали поста директор на норвежката централна банка и му предстои трудоустройство. У нас ситуацията е забавна и фолклорна. След време ще плачем масово. Някои вече плачат.
     
      Правителственият наратив е на ниво селски хоремаг, а новите управляващи изповядват страстно религиозната практика "карго култ" и се хвалят със своите вносни шарени стъклени мъниста и харвардски груби имитации на своите чужди благодетели и ракетоносители.
      -
      -
     
     
      -
      -
      Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10692
      -
     
      -
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10688
      -
     
      -
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10701
      -
     
      -
      -
      http://stefan-tcholakov.eu/pic/10474
      -
     
      -
      -
      http://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10563
      -
     
     
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10698
      -
     
      -
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10687
      -
     
      -
      https://www.facebook.com/watch/?v=725150891505262
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?p=poetbg
      -
      03.02. 2022 – Враца – БЪЛГАРИЯ
     
     
     
     

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]