Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

Д-р Радева забранила на президента еднообразието

     Д-р Радева забранила на президента еднообразието
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10873&title=%C4-%F0+%D0%E0%E4%E5%E2%E0+%E7%E0%E1%F0%E0%ED%E8%EB%E0+%ED%E0+%EF%F0%E5%E7%E8%E4%E5%ED%F2%E0+%E5%E4%ED%EE%EE%E1%F0%E0%E7%E8%E5%F2%EE
      -
      Д-р Радева забранила на президента еднообразието
      Скучно е да си винаги натовски генерал, като можеш да си Троянска матрьошка
      10 Май 2022 авторФАЛШИМЕНТ ПЕТРОВ953
      -
      https://www.segabg.com/hot/category-then/d-r-radeva-zabranila-na-prezidenta-ednoobrazieto
     
      -
      https://www.segabg.com/sites/default/files/_sega/styles/sega-max600-nocrop-watermark-conditional/public/2022/05/maya-neshto.png
     
      -
     
     
      -
     
      НЯМА ДЖЕКИЛ, НЯМА ХАЙД
      Стана ясна причината за странното поведение на Румен Радев, който ту повтаря тезите на Владимир Путин като подразбиращи се и съвпадащи с българския национален интерес, ту упреква руската държава в агресия.
      Това не се дължи на съобразяването пред каква публика говори (пред натовци е натовец, пред свои хора мурзилка), нито пък е някакво раздвоение на личността тип Джекил-Хайд, ястреб-гълъб, Борисов-Борисов.
      Може да е анимация на текст, който гласи 'строго секретно ПРАСИ РАСИПРЕС RpOn A 35.7V LIV2018 ОРгАн НА НЕВЪЗПИТАНИТЕ КАРИК КАРИКАТУРИСТИ
     
      Туристи .0.99 ENNE TIL 9772534973215 ロミ屋 美術 ( За козината на Агентурикте 10 предсказания едиик любыкгец досиета на ластта Ванга стр.2 стр.4-5 стр.7'
      Корица на ПРАС-ПРЕС от април 2018, Алла и Чавдар Георгиеви.
      ***
     
      Странният случай с генерал Радев и товарищ Румен бил психо-политическа игра по съвет на известния meme-персонаж Д-р Радева. Оказа се, че тя била най-близкият съветник на президента и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили.
      Двамата се сближили заради сходство в характерите и фамилиите.
     
      Въпреки че нямат роднинска връзка, двамата Радеви открили много неща, които ги свързват - и докторката станала нещатен сътрудник на президента.
      По нейно внушение Радев понякога говори за национален интерес и засуква сталинския мустак на Путин, а после все едно не е било нищо - осъжда строго агресията на Путинова Русия срещу Украйна.
     
      По същия начин в предизборен дебат съобщава чий е Крим фактически, а на другия ден допълва позицията си с уточнение де юре.
     
      Всичко това - по внушение на Д-р Радева.
      "Това е Ефектът на матрьошката - обяснява Д-р Радева. - Така човек излиза от черупката си и Зоната на комфорта. Това разчупва харизмата от шперплат и ни кара да очакваме неочакваното".
      Специално за читателите на нашия бюлетин Д-р Радева сподели някои наблюдения от сътрудничеството си с Радев.
     
      "Твърдя, че Радев няма никакво раздвоение на личността, той е дори прекалено еднообразен и монотонен. Дори ярка разкошница, интелигентница и страхотница като съпругата му не можа да разчупи образа му на политическа табуретка.
      Да, Троянският кон е направен от дърво, матрьошката е направена от дърво.
     
      Но дървеният материал не е непременно скучен, има разлика между бастун, славянски шкаф, бухалка за художествена гимнастика или изящна дърворезба. Оскар Уайлд е казал, че изкуството е безполезно, а президентът в България е произведение на изкуството. Аз повиших неговата стойност!"
     
      В заключение Д-р Радева се отплесна към някакви нейни научни открития, които може да имат, а може и да нямат връзка с темата - като шопа, дето можел да копа, а можел и да не го прави.
     
      "Колегата Зигмунд Фройд не е можел да псува на майка. На това се основава цялото му безполезно учение" - категорична е Д-р Радева, която забранява злоупотребата с питейна вода.
      -
      -
      Драги Българи, „У нас и чужбина“, написал съм едно стихотворение посветено на така наречената „ХРАБРОСТ !“, което представям, като протест със следващите обяснения !
      Българската армия защитава чуждите милитаристични интереси на САЩ, Израел, така наречените : “ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНОСТИ“, с който се подиграват повече от 100 години, защо използват България и Българския народ да участва във СВЕТОВНИТЕ войни и ни грабят !
      Ние нямаме българска армия да защитава Българския народ ! Мен ме грабят и се оплаквам пред Президенти, Министър Председатели, Министри, Главни прокурори, Прокурори, Полиция, Съд и НЯМА ВЪРХОВЕСТВОТО НА ЗАКОНА НИТО ПО ЗАКОН НИТО ПО КОНСТИТУЦИЯ.
     
      Представям стихотворението си в протест с едно продължение, където показвам ролята на Израел, която се бърка в световните интереси и създава военни прецеденти в Украйна по време на „Майдана 2014“, а този интерес на вмешателство в се показва от посещението на Израелската делегация през ноември 2010, където от речите можете да разберете ролята на световното еврейство, което вече се обяснява от говорителката на Руската държава ЦИТИРАМ : „Мария Захарова заяви, че се е запознала с “видеа, фактури и други материали”, потвърждаващи присъствието на впечатляващо количество израелски наемници в редиците на “Азов”.
      „ за участие на израелци във войната в Украйна ! !
      -
      -
      -
     
     
      ТОВА КОЕТО ЖЕЛАЯ СЕГА ДА РЕГИСТРИРАМ ПРЕД СВЕТА Е ЧЕ ТОВА КОЕТО СПОДЕЛЯМ И СЕ БОРЯ ЗА „МИР СРЕЩУ ВОЙНАТА!“ ПОСТАВЯЙКИ ГО НА СТРАНИЦИТЕ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА СКАНДАЛНО, ЧЕ МОИТЕ ПРОТИСТИ СЕ ТРИЯТ И КРИЯТ ОТ СВЕТОВНАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ ПО ЕДИН ПРЕСТЪПНЕН НАЧИН !
      1. Мненията ми се трият периодически !
      2. Оказва се, че това което пиша не може да се чете в чужбина, което означава видно от БРОЯЧА НА ПОСЕЩЕНИЯТА на моята страница, че тя е КРИПТИРАНА ЗА СВЕТА, А МОЖЕ И ЗА БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО В МОМЕНТА ИМА САМО ТРИМА ПОСЕТИТЕЛИ.
      3. Аз плащам на Българската фирма „СУПЕРХОСТ.БГ“ и показвам една от страниците за достоверност
      - http://skandalno.net/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84-%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d1%80%d0%b5%d0%b9-%d1%84%d1%83%d1%80%d1%81%d0%be%d0%b2-%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%82-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%b0%d0%b4%d1%8a%d1%82-%d0%b3%d0%bb%d0%be%d0%b1%d0%b0-190060/ - , където съм поставил и анализирал снимките от посещението на Израелската „МИРНА“ делегация в кавички която се бори с оръжие в ръце срещу Украинския и Руски народ, за да създаде ЕВРЕЙСКА ДЪРЖАВА ОТ ЧЕТВЪРТОТО СТОЛЕТИЕ НА ХАЗАРИТЕ !
      С ПОСТАВЕНИТЕ СТРАНИЦИ, АЗ ОБЯСНЯВАМ, ЧЕ ХОРАТА ПО СВЕТА И В БЪЛГАРИЯ И ДА ИСКАТ ДА ВИДЯТ ТЕЗИ СНИМКИ И ОБЯСНЕНИЕ ОТ МЕН НЕ СЕ ОТВАРЯТ И НЕ СЕ РЕГИСТРИРА ПОСЕЩЕНИЕ НА ЛИЧНАТА МИ СТРАНИЦА, КОЯТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ ДА БЪДЕ БЛОКИРАНА ОТ ГОРЕ ПОСОЧЕНАТА ОТ МЕН ФИРМА „СУПЕРХОСТ.БГ“, КОЯТО МЕ СПИРА ПО УКАЗАНИЕ НА ТАЙНАТА БЪЛГАРСКА „НАРОДНА ПОЛИЦИЯ И МЕЖДУНАРИДНИЯ ЦИОНИЗЪМ!“
      4. Тиз документ ще го пришия към отговорът на Българския „ДИСКРИМИНЕРИНГ ОМБУДСМАН“ проф. д-р по право Диана Ковачева, към Българския Президент, Народните представители на България международните правителства в лицето на Посолствата в България от който получавам само от Датското посолство, че ме регистрират в това число и от Шведските институции, защото съм и шведски гражданин !
      5. Целият свят коментира по страниците на Интернет и „Фейсбук“, само мен ме изолират, ЗАЩО ГО ПРАВИТЕ ТОВА ИЗОЛИРАНЕ ПОЛИЦЕЙСКИ КУЧЕТА НА БЪЛГАРИЯ И СВЕТА ? Смятате ли, че ще спрете Руския президент Путин и правителство да се бори за правото на съществуване на руския народ в пределите на Русия и бившите съветски републики с 25 милиона говорещи руски език – СТАРО БЪЛГАРСКИ – ЧЕРКОВНО – СЛАВЯНСКИ ?
     
      Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
      08.05.2022 – Враца – БЪЛГАРИЯ
      -
      -
      „6 МАЙ – ДЕН НА ХРАБРОСТТА“
      -
      За Българският „Лъв“ – Ура!
      Скрил се зад мишките на НАТО,
      Ние сме прусаците на Хитлер,
      Или „простаците“ във битки за чужди интереси !
      -
      Използват ни територията „бедна“
      Да бъдем сателити колония удобна
      Срещу братската Русия
      Създала името България !
      -
      И предателите много са във таз страна
      Продали за стотинки името България
      Гърците такива хвърлят във морето
      Да не сквернят името България - ПОЕТЕ !
      -
      Роби сме били и роби ще останем
      Не сме достойни да ни Освобождават
      Русия направи този жест
      Строши окови на турско робство и присъствие до днес !
      -
      Свободата не се дава даром на готово
      За Свободата, трябва да се бори и умре
      Предателите трябва да изгоним
      Тогава ще се наречем държава Лъв и друго !
      -
      Сега и куче не сме зло
      „Йес сър“ като кучките подаваме гъзо
      Като котки движим се със тишината
      Да угаждаме на САЩ и НАТО във войната !
      -
      Срамни курви в България ни ръководят
      Учили във Харвард ПУЦОВЕ-те да ни морят
      „И, Нии сме дали нещо на светът!“
      Можем да се управляваме – САМИ !
      -
      Спартак от Пирин, трябва да се появи
      И да посечем НАТО – ВСИТЕ вълчи легиони !
      -
      Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
      06.05.2022 – ВРАЦА – БЪЛГАРИЯ
      -
      -
      Шойгу: УНИЩОЖАВАМЕ Всеки транспорт с НАТОвско ОРЪЖИЕ на територията на Украйна! - Скандално<
      -
      http://skandalno.net/%d1%88%d0%be%d0%b9%d0%b3%d1%83-%d1%83%d0%bd%d0%b8%d1%89%d0%be%d0%b6%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bc%d0%b5-%d0%b2%d1%81%d0%b5%d0%ba%d0%b8-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82-%d1%81-%d0%bd-190045/comment-page-1/#comment-817214
      -
      ДА ЖИВЕЕ, РАЗОРАЖЕНИЕТО КОЕТО ПРАВИ РУСИЯ СРЕЩУ ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕНОСТИ И САЩ, КОЙТО ПРАЩАТ ОРЪЖИЕ, А РУСИЯ ГО УНИЩОЖАВА, ЩОМ ВЛЕЗНЕ НА УКРАЙНСКА ТЕРИТОРИЯ!
      -
      ЛОШОТО ЩЕ СТАНЕ , КОГАТО РУСИЯ ЗАПОЧНЕ ДА РАЗРУШАВА ОРЪЖИЕТО НА НАТО И САЩ ПО СВЕТА В БАЗИТЕ , КОЙТО СА ОБИКОЛИЛИ РУСИЯ И ДРУГИТЕ НАРОДИ !
      -
      ТОГАВА ЩЕ БЛАГОДАРИМ НА РУСИЯ !
      -
      НИ ШАГ ПОЗАДИ - ПРИКАЗ СТАЛИНА - 227 !
      -
      СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ
      04.05.2022 - ВРАЦА БЪЛГАРИЯ
      -
      ИЗРАЕЛСКИЯТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ СЕ ПРЕДЛАГАШЕ НА ДРУГАРЯТ ПУТИН ДА РЕШАВАТ В ЙЕРОСАЛЕМ МИРНИЯ ВЪПРОС С УКРАЙНА, А ТО ИМАЛО ЗАЩО, ЕВРЕЙСКИТЕ КОМАНДОСИ4 СЕ БИЯТ В УКРАЙНА И ТОВА НЕ Е ТАЙНА ЗА РУСНАЦИТЕ – СЕГА ЧЕТЕТЕ !
      -
      Захарова: Израелски наемници се бият за „Азов“ - Скандално<
      -
      http://skandalno.net/%d0%b7%d0%b0%d1%85%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b8%d0%b7%d1%80%d0%b0%d0%b5%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bd%d0%b0%d0%b5%d0%bc%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8-%d1%81%d0%b5-%d0%b1%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%b7-190050/
      -
      -
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2022/05/maria_zaharova23-e1651694919564.jpg
      -
     
      -
      Мария Захарова заяви, че се е запознала с “видеа, фактури и други материали”, потвърждаващи присъствието на впечатляващо количество израелски наемници в редиците на “Азов”.
      -
      Израелски наемници се сражават рамо до рамо с украинските националисти от батальон “Азов” в стоманодобивния комплекс “Азовстал” в Мариупол и по останалите фронтове в Донбас.Това заяви говорителят на министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова в интервю за руското радио “Спутник”.
      -
      “Ще ви кажа нещо, което несъмнено израелските политици, които раздухаха информационната кампания, не искат да чуят. Но може би ще ги заинтригува. В Украйна в момента рамо до рамо с военните от “Азов”, се сражава и едно впечатляващо количество израелски наемници”, заяви Захарова. Говорителят на руското външно министерство допълни, че няма как в Израел да не знаят за този факт и настоя че лично е била запозната с “видеа, фактури и други документи”, потвърждаващи това.
      -
      Западът отвлича вниманието на международната общност от проблемите с неонацизма на територията на Украйна”, заяви още Захарова и посочи, че прикриването на украинския нацизъм е била постоянна позиция на западните страни.
      -
      “Няма защо да го наричаме двоен стандарт. Има си точна дума "подлост”, заяви говорителят на руското МВнР.
      -
      Коментарът на Захарова идва дни след интервюто на външния министър Сергей Лавров, в което по повод позицията на Москва за денацификацията на Украйна и еврейския произход на президента Володимир Зеленски, заяви, че Тел Авив оказва активна подкрепа за “неонацисткия режим” в Киев. И това не било абсурдно, защото нацисткият диктатор Адолф Хитлер също е “имал еврейска кръв”. Заявлението му бе остро разкритикувано от Израел.
      -
      Руският министър на външните работи обясни, че в продължение на много години Украйна е била подложена на фашизацияТой посочи, че пленени украински военнослужещи от батальоните “Айдар” и “Азов”, както и от редица други подразделения на въоръжените сили на страната носят “символи и татуировки на свастики и нацистки батальони”. Относно еврейският произход на украинския президент Володимир Зеленски, Лавров заяви, че “произходът му не значи абсолютно нищо, защото мъдрият еврейски народ е казал, че най-ярките анти-семити, по правило са евреите”.
      -
      Позицията на Мария Захарова бе публикувана няколко часа след новина на РИА “Новости”, че украинските военнослужещи използват “черна магия” и други сатанистки заклинания, с които каляват оръжията си. В превзет днес от руските сили щаб на подразделение на армията на Украйна в селището Трехизбенка в Луганска област са открити сатанински символи, комбинирани с такива на анархисти и неонацисти, включително и десетки емблеми на СС. Агенцията цитира мнението на културолога Екатерина Дайс, според която в ръчно изрисуван стенопис в щаба се вижда изписана на немски еврейската дума “зайн”, която на иврит означавало "меч" или "оръжие". На подобни нацистки и сатанистки артефакти руските сили се натъкват в изоставените щабове на ВСУ в почти всяко превзето населено място.
      -
      Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:
      -
      -
      https://pbs.twimg.com/media/Bqea9SXCYAAdDyP?format=jpg&name=small
      -
     
      -
      https://www.vesti.bg/sviat/nobelovite-laureati-koito-obyrnaha-gryb-na-mira-6074319
      -
     
      Лидерът на Мианмар Аун Сан Су Чжи е последният случай в дълга поредица от лауреати на Нобеловата награда за мир, които са разочаровали мнозина от онези, които някога я аплодираха.
      Су Чжи се изправи пред международна критика, включително от други носители на наградата, че не е направила повече, за да спре това, което ООН определя като масови убийства, изнасилвания и изгаряне на села в щата Ракин.
      ООН призова Мианмар да спре атаките срещу рохингите
      Насилието принуди 421 хил. рохинги (мюсюлманско малцинство в Мианмар) да бягат в съседен Бангладеш.
      Това е обрат от 1991 г., когато Нобеловият комитет ѝ връчи наградата и похвали „нейната ненасилствена борба за демокрация и човешки права“. След като дадена личност е наградена, призът не може да бъде отнет.
      „Не за първи път се случва лауреати на Нобеловата награда за мир да бъдат критикувани“, казва проф. Гейр Лундестад, който е бил секретар на норвежкия Нобелов комитет от 1990 до 2014 г.
      Нобеловите награди са създадени от Алфред Нобел, изобретателят на динамита, чието състояние дойде отчасти от производството и продажбата на оръжие. Наградата за мир, на стойност 9 млн. шведски крони (1,1 млн. долара), ще бъде обявена на 6 октомври и може да отиде при едно или повече лица или организации.
      Няколко лауреати на приза за мир обаче са започвали война или са ескалирали напрежение, пише агенция Ройтерс (Reuters).
      Израелският лидер Менахем Бегин нареди нахлуването в Ливан през 1982 г.,
      -
      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5f/Flickr_-_Israel_Defense_Forces_-_Life_of_Lt._Gen._Yitzhak_Rabin%2C_7th_IDF_Chief_of_Staff_in_photos_%2811%29.jpg/250px-Flickr_-_Israel_Defense_Forces_-_Life_of_Lt._Gen._Yitzhak_Rabin%2C_7th_IDF_Chief_of_Staff_in_photos_%2811%29.jpg
      -
     
      -
      четири години, след като си подели Нобеловата награда за мир с египетския президент Ануар Садат за Кемпдейвидското споразумение – първият мирен договор между Израел и арабска страна.
      Палестинският лидер Ясер Арафат поделя приза за мир през 1994 г. с израелците Ицхак Рабин и Шимон Перес за споразуменията от Осло, които обаче не водят до трайно уреждане на арабско-израелския конфликт. Рабин е убит от крайнодесен националист през 1995 г., а Перес е освободен от длъжност 8 есеца по-късно. Арафат пък след това е начело на палестинците при втората интифада – насилствено въстание срещу израелската окупация.
      #NobelPrize Yasser Arafat, Shimon Peres et Yitzhak Rabin, lauréats du prix Nobel de la Paix en 1994 #AFP pic.twitter.com/lVfHtxuoYH
      — AFP Archives (@AFParchives) December 10, 2016
      -
      -
      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/57/RIAN_archive_850809_General_Secretary_of_the_CPSU_CC_M._Gorbachev_%28crop%29.jpg/250px-RIAN_archive_850809_General_Secretary_of_the_CPSU_CC_M._Gorbachev_%28crop%29.jpg
      -
     
      -
      Съветският лидер Михаил Горбачов, получил наградата през 1990 г. за приноса му за мирния край на Студената война, изпраща танкове през 1991 г., за да се опита да спре независимостта на балтийските страни, въпреки че по-късно ги оставя да излязат от СССР.
      Американския държавен секретар Хенри Кисинджър сподели наградата през 1973 г. с виетнамския политик Ле Дък Тхо за това, което се оказа неуспешен опит за прекратяване на Виетнамската война.
      Тхо отхвърля наградата, единственият лауреат, който е правил това, обвинявайки Вашингтон, че нарушава примирието.
      -
      https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/6258_331784057003245_6771136421332534656_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=2d5d41&_nc_ohc=fNU1HnjLFZwAX_FFFbn&_nc_ht=scontent.xx&edm=AN6CN6oEAAAA&oh=00_AT89UXlJGE5jw7hG6RRFimtra8ZdFPJp6SxhrpkX9Z9lAg&oe=629A105A
     
      -
     
      Когато президентът на САЩ Барак Обама получава наградата през 2009 г., само няколко месеца след встъпването му в длъжност, самият той е изненадан. Докато отиде в Осло, за да получи приза, той вече беше наредил утрояването на американските войски в Афганистан.
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10835
      -
     
      Дори светците не са защитени от критики.
      Майка Тереза, носител на Нобеловата награда за мир през 1979 г. и канонизирана от папа Франциск миналата година, беше обвинена през 1994 г. от британското медицинско списание „The Lancet“, че не предлага нито диагнози, нито силни обезболяващи на умиращи пациенти в нейния хоспис в Калкута.
      „Рискът от разочарование възниква поради това, че Нобеловите комисии избират лауреатите заради надеждата, която носят, или тяхно скорошно постижение, а не за цялостен принос“, казва Асъл Свен, историк на Нобеловата награда за мир.
      „В противен случай наградата щеше да се дава на много стари хора точно преди да умрат. Това прави Нобеловата награда за мир различна от всички други награди за мир“, добавя той.
      Миналата година Нобеловата награда за мир беше връчена на колумбийския президент Хуан Мануел Сантос (вижте повече във видеото горе) за усилията му да сложи край на продължаваща половин век война, която уби четвърт милион души.
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10800
      -
     
     
      -
      КОПИРАЛ
      СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВ
      05.05.2022 - ВРАЦА - БЪЛГАРИЯ
      -
      СВОБОДЕН ЖУРНАЛИСТ ОТ КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ
      ГРАЖДАНИНИ И НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА !
      -
      - ДРАГИ БЪЛГАРЕ, ХАРЕСА МИ ЕДИН СКЕЧ ОТ „СЕГА“, КОЙТО ГО ПРОЧЕТОХ И ВИЕ ДА ГО ПРОЧЕТЕТЕ НАПИСАН ОТ ЕДИН ИНТЕРЕСЕН ЧОВЕК – ТОЗИ :
      -
      https://www.segabg.com/sites/default/files/_sega/styles/flexslider_full/public/2020/12/balev-001_0_0_0.jpg
      -
      -
     
      -
      -
      Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви
      -
      ТОЗИ ХУМОРИСТ Е РАЗРАБОТИЛ ЕДНА СТАТИЯ С МНЕНИЕ НА „Д-Р РАДЕВА“, КОЯТО ДАВА МНЕНИЕ ЗА „БАСТУ-НА /БАСТУ, НА ШВЕДСКИ Е САУНА ПО ФИНЛАНДСКИ“, КЪДЕТО НАШИЯ ГЕНЕРАЛ ПРЕЗИДЕНТ СИ ПРАВИ „ФИТНЕС ЗАИГРАВКИ“ …
      АЗ ТАКА СЕ ВПЕЧЕТЛИХ И НАПИСАХ ЕДИН ПОЕТИЧЕСКИ СТИХ, МОЖЕ И ДА ВИ ХАРЕСА, А АКО ВИ ХАРЕСА И СЕ ПОСМЕЕТЕ, ТОВА Е ПЛОД НА ПРЕДНИТЕ ДВАМА ЗЕВЗЕЦИ, АЗ СЪМ ЗАТИСКОЛ !
     
      ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ ПО РЕДА !
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10873&title=%C4-%F0+%D0%E0%E4%E5%E2%E0+%E7%E0%E1%F0%E0%ED%E8%EB%E0+%ED%E0+%EF%F0%E5%E7%E8%E4%E5%ED%F2%E0+%E5%E4%ED%EE%EE%E1%F0%E0%E7%E8%E5%F2%EE
      -
      РАДЕВ НЕ БЪДИ БАСТУН !
      -
      Радев не бъди БАС-СТУНЪ !
      Харесва ми това мото за поема
      Хубав „СКЕЧ“ става, за да се по-смеем
      Ташаци президентски клатят се „МЪ – ДА“ !
      -
      Да викаме, „Да живей, живей, труда !“
      Клати курища се клатят тук и там
      Снимки с ПАПА-гали във Рим, и Свети Петър
      Много генерали без звезди СА наредени … !
      -
     
      -
      Командва, НИ генерал и президент
      Колонията робска пред САЩ и ЕВРО-парла-МЕНТ !
      Хей, Куре, Америка си няма мерач на флота
      „Кирил и Методий“ да ги защити пред Бога !
      -
      Защо ни унижаваш Български народ
      Ний не сме покорни роби зарад теб
      Еби си мамата Жавер и генерал
      Ти си проздъ „мили-ЦИОН-ер“, лай-НЯР !
      -
      Мина времето Ви на промени
      С лъжите Ви, не ще се разбереме
      Хвърляй „БАСТУНА“, клетнико проклети
      Хвърчи с „Ф-16“ при американците проклети !
      -
      Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
      11 май 2022 – СВЕТИ „КИРИЛ И МЕТОДИЙ“
      -
     
      -
      Враца България
     
     
     
      Д-р Радева забранила на президента еднообразието
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10873&title=%C4-%F0+%D0%E0%E4%E5%E2%E0+%E7%E0%E1%F0%E0%ED%E8%EB%E0+%ED%E0+%EF%F0%E5%E7%E8%E4%E5%ED%F2%E0+%E5%E4%ED%EE%EE%E1%F0%E0%E7%E8%E5%F2%EE
      -
      Д-р Радева забранила на президента еднообразието
      Скучно е да си винаги натовски генерал, като можеш да си Троянска матрьошка
      10 Май 2022 авторФАЛШИМЕНТ ПЕТРОВ953
     
      -
      https://www.segabg.com/sites/default/files/_sega/styles/sega-max600-nocrop-watermark-conditional/public/2022/05/maya-neshto.png
     
      -
     
     
      -
     
      НЯМА ДЖЕКИЛ, НЯМА ХАЙД
      Стана ясна причината за странното поведение на Румен Радев, който ту повтаря тезите на Владимир Путин като подразбиращи се и съвпадащи с българския национален интерес, ту упреква руската държава в агресия.
      Това не се дължи на съобразяването пред каква публика говори (пред натовци е натовец, пред свои хора мурзилка), нито пък е някакво раздвоение на личността тип Джекил-Хайд, ястреб-гълъб, Борисов-Борисов.
      Може да е анимация на текст, който гласи 'строго секретно ПРАСИ РАСИПРЕС RpOn A 35.7V LIV2018 ОРгАн НА НЕВЪЗПИТАНИТЕ КАРИК КАРИКАТУРИСТИ
     
      Туристи .0.99 ENNE TIL 9772534973215 ロミ屋 美術 ( За козината на Агентурикте 10 предсказания едиик любыкгец досиета на ластта Ванга стр.2 стр.4-5 стр.7'
      Корица на ПРАС-ПРЕС от април 2018, Алла и Чавдар Георгиеви.
      ***
     
      Странният случай с генерал Радев и товарищ Румен бил психо-политическа игра по съвет на известния meme-персонаж Д-р Радева. Оказа се, че тя била най-близкият съветник на президента и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили.
      Двамата се сближили заради сходство в характерите и фамилиите.
     
      Въпреки че нямат роднинска връзка, двамата Радеви открили много неща, които ги свързват - и докторката станала нещатен сътрудник на президента.
      По нейно внушение Радев понякога говори за национален интерес и засуква сталинския мустак на Путин, а после все едно не е било нищо - осъжда строго агресията на Путинова Русия срещу Украйна.
     
      По същия начин в предизборен дебат съобщава чий е Крим фактически, а на другия ден допълва позицията си с уточнение де юре.
     
      Всичко това - по внушение на Д-р Радева.
      "Това е Ефектът на матрьошката - обяснява Д-р Радева. - Така човек излиза от черупката си и Зоната на комфорта. Това разчупва харизмата от шперплат и ни кара да очакваме неочакваното".
      Специално за читателите на нашия бюлетин Д-р Радева сподели някои наблюдения от сътрудничеството си с Радев.
     
      "Твърдя, че Радев няма никакво раздвоение на личността, той е дори прекалено еднообразен и монотонен. Дори ярка разкошница, интелигентница и страхотница като съпругата му не можа да разчупи образа му на политическа табуретка.
      Да, Троянският кон е направен от дърво, матрьошката е направена от дърво.
     
      Но дървеният материал не е непременно скучен, има разлика между бастун, славянски шкаф, бухалка за художествена гимнастика или изящна дърворезба. Оскар Уайлд е казал, че изкуството е безполезно, а президентът в България е произведение на изкуството. Аз повиших неговата стойност!"
     
      В заключение Д-р Радева се отплесна към някакви нейни научни открития, които може да имат, а може и да нямат връзка с темата - като шопа, дето можел да копа, а можел и да не го прави.
     
      "Колегата Зигмунд Фройд не е можел да псува на майка. На това се основава цялото му безполезно учение" - категорична е Д-р Радева, която забранява злоупотребата с питейна вода.
      -
      -
      Драги Българи, „У нас и чужбина“, написал съм едно стихотворение посветено на така наречената „ХРАБРОСТ !“, което представям, като протест със следващите обяснения !
      Българската армия защитава чуждите милитаристични интереси на САЩ, Израел, така наречените : “ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНОСТИ“, с който се подиграват повече от 100 години, защо използват България и Българския народ да участва във СВЕТОВНИТЕ войни и ни грабят !
      Ние нямаме българска армия да защитава Българския народ ! Мен ме грабят и се оплаквам пред Президенти, Министър Председатели, Министри, Главни прокурори, Прокурори, Полиция, Съд и НЯМА ВЪРХОВЕСТВОТО НА ЗАКОНА НИТО ПО ЗАКОН НИТО ПО КОНСТИТУЦИЯ.
     
      Представям стихотворението си в протест с едно продължение, където показвам ролята на Израел, която се бърка в световните интереси и създава военни прецеденти в Украйна по време на „Майдана 2014“, а този интерес на вмешателство в се показва от посещението на Израелската делегация през ноември 2010, където от речите можете да разберете ролята на световното еврейство, което вече се обяснява от говорителката на Руската държава ЦИТИРАМ : „Мария Захарова заяви, че се е запознала с “видеа, фактури и други материали”, потвърждаващи присъствието на впечатляващо количество израелски наемници в редиците на “Азов”.
      „ за участие на израелци във войната в Украйна ! !
     
      ТОВА КОЕТО ЖЕЛАЯ СЕГА ДА РЕГИСТРИРАМ ПРЕД СВЕТА Е ЧЕ ТОВА КОЕТО СПОДЕЛЯМ И СЕ БОРЯ ЗА „МИР СРЕЩУ ВОЙНАТА!“ ПОСТАВЯЙКИ ГО НА СТРАНИЦИТЕ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА СКАНДАЛНО, ЧЕ МОИТЕ ПРОТИСТИ СЕ ТРИЯТ И КРИЯТ ОТ СВЕТОВНАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ ПО ЕДИН ПРЕСТЪПНЕН НАЧИН !
      1. Мненията ми се трият периодически !
      2. Оказва се, че това което пиша не може да се чете в чужбина, което означава видно от БРОЯЧА НА ПОСЕЩЕНИЯТА на моята страница, че тя е КРИПТИРАНА ЗА СВЕТА, А МОЖЕ И ЗА БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО В МОМЕНТА ИМА САМО ТРИМА ПОСЕТИТЕЛИ.
      3. Аз плащам на Българската фирма „СУПЕРХОСТ.БГ“ и показвам една от страниците за достоверност
      - http://skandalno.net/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84-%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d1%80%d0%b5%d0%b9-%d1%84%d1%83%d1%80%d1%81%d0%be%d0%b2-%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%82-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%b0%d0%b4%d1%8a%d1%82-%d0%b3%d0%bb%d0%be%d0%b1%d0%b0-190060/ - , където съм поставил и анализирал снимките от посещението на Израелската „МИРНА“ делегация в кавички която се бори с оръжие в ръце срещу Украинския и Руски народ, за да създаде ЕВРЕЙСКА ДЪРЖАВА ОТ ЧЕТВЪРТОТО СТОЛЕТИЕ НА ХАЗАРИТЕ!
     
      С ПОСТАВЕНИТЕ СТРАНИЦИ, АЗ ОБЯСНЯВАМ, ЧЕ ХОРАТА ПО СВЕТА И В БЪЛГАРИЯ И ДА ИСКАТ ДА ВИДЯТ ТЕЗИ СНИМКИ И ОБЯСНЕНИЕ ОТ МЕН НЕ СЕ ОТВАРЯТ И НЕ СЕ РЕГИСТРИРА ПОСЕЩЕНИЕ НА ЛИЧНАТА МИ СТРАНИЦА, КОЯТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ ДА БЪДЕ БЛОКИРАНА ОТ ГОРЕ ПОСОЧЕНАТА ОТ МЕН ФИРМА „СУПЕРХОСТ.БГ“, КОЯТО МЕ СПИРА ПО УКАЗАНИЕ НА ТАЙНАТА БЪЛГАРСКА „НАРОДНА ПОЛИЦИЯ И МЕЖДУНАРИДНИЯ ЦИОНИЗЪМ!“
      4. Тиз документ ще го пришия към отговорът на Българския „ДИСКРИМИНЕРИНГ ОМБУДСМАН“ проф. д-р по право Диана Ковачева, към Българския Президент, Народните представители на България международните правителства в лицето на Посолствата в България от който получавам само от Датското посолство, че ме регистрират в това число и от Шведските институции, защото съм и шведски гражданин !
      5. Целият свят коментира по страниците на Интернет и „Фейсбук“, само мен ме изолират, ЗАЩО ГО ПРАВИТЕ ТОВА ИЗОЛИРАНЕ ПОЛИЦЕЙСКИ КУЧЕТА НА БЪЛГАРИЯ И СВЕТА ? Смятате ли, че ще спрете Руския президент Путин и правителство да се бори за правото на съществуване на руския народ в пределите на Русия и бившите съветски републики с 25 милиона говорещи руски език – СТАРО БЪЛГАРСКИ – ЧЕРКОВНО – СЛАВЯНСКИ ?
     
      Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
      08.05.2022 – Враца – БЪЛГАРИЯ
      -
      -
      „6 МАЙ – ДЕН НА ХРАБРОСТТА“
      -
      За Българският „Лъв“ – Ура!
      Скрил се зад мишките на НАТО,
      Ние сме прусаците на Хитлер,
      Или „простаците“ във битки за чужди интереси !
      -
      Използват ни територията „бедна“
      Да бъдем сателити колония удобна
      Срещу братската Русия
      Създала името България !
      -
      И предателите много са във таз страна
      Продали за стотинки името България
      Гърците такива хвърлят във морето
      Да не сквернят името България - ПОЕТЕ !
      -
      Роби сме били и роби ще останем
      Не сме достойни да ни Освобождават
      Русия направи този жест
      Строши окови на турско робство и присъствие до днес !
      -
      Свободата не се дава даром на готово
      За Свободата, трябва да се бори и умре
      Предателите трябва да изгоним
      Тогава ще се наречем държава Лъв и друго !
      -
      Сега и куче не сме зло
      „Йес сър“ като кучките подаваме гъзо
      Като котки движим се със тишината
      Да угаждаме на САЩ и НАТО във войната !
      -
      Срамни курви в България ни ръководят
      Учили във Харвард ПУЦОВЕ-те да ни морят
      „И, Нии сме дали нещо на светът!“
      Можем да се управляваме – САМИ !
      -
      Спартак от Пирин, трябва да се появи
      И да посечем НАТО – ВСИТЕ вълчи легиони !
      -
      Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
      06.05.2022 – ВРАЦА – БЪЛГАРИЯ
      -
      -
      Шойгу: УНИЩОЖАВАМЕ Всеки транспорт с НАТОвско ОРЪЖИЕ на територията на Украйна! - Скандално<
      -
      http://skandalno.net/%d1%88%d0%be%d0%b9%d0%b3%d1%83-%d1%83%d0%bd%d0%b8%d1%89%d0%be%d0%b6%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bc%d0%b5-%d0%b2%d1%81%d0%b5%d0%ba%d0%b8-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82-%d1%81-%d0%bd-190045/comment-page-1/#comment-817214
      -
      ДА ЖИВЕЕ, РАЗОРАЖЕНИЕТО КОЕТО ПРАВИ РУСИЯ СРЕЩУ ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕНОСТИ И САЩ, КОЙТО ПРАЩАТ ОРЪЖИЕ, А РУСИЯ ГО УНИЩОЖАВА, ЩОМ ВЛЕЗНЕ НА УКРАЙНСКА ТЕРИТОРИЯ!
      -
      ЛОШОТО ЩЕ СТАНЕ , КОГАТО РУСИЯ ЗАПОЧНЕ ДА РАЗРУШАВА ОРЪЖИЕТО НА НАТО И САЩ ПО СВЕТА В БАЗИТЕ , КОЙТО СА ОБИКОЛИЛИ РУСИЯ И ДРУГИТЕ НАРОДИ !
      -
      ТОГАВА ЩЕ БЛАГОДАРИМ НА РУСИЯ !
      -
      НИ ШАГ ПОЗАДИ - ПРИКАЗ СТАЛИНА - 227 !
      -
      СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ
      04.05.2022 - ВРАЦА БЪЛГАРИЯ
      -
      ИЗРАЕЛСКИЯТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ СЕ ПРЕДЛАГАШЕ НА ДРУГАРЯТ ПУТИН ДА РЕШАВАТ В ЙЕРОСАЛЕМ МИРНИЯ ВЪПРОС С УКРАЙНА, А ТО ИМАЛО ЗАЩО, ЕВРЕЙСКИТЕ КОМАНДОСИ4 СЕ БИЯТ В УКРАЙНА И ТОВА НЕ Е ТАЙНА ЗА РУСНАЦИТЕ – СЕГА ЧЕТЕТЕ !
      -
      Захарова: Израелски наемници се бият за „Азов“ - Скандално<
      -
      http://skandalno.net/%d0%b7%d0%b0%d1%85%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b8%d0%b7%d1%80%d0%b0%d0%b5%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bd%d0%b0%d0%b5%d0%bc%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8-%d1%81%d0%b5-%d0%b1%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%b7-190050/
      -
      -
      http://skandalno.net/wp-content/uploads/2022/05/maria_zaharova23-e1651694919564.jpg
      -
     
      -
      Мария Захарова заяви, че се е запознала с “видеа, фактури и други материали”, потвърждаващи присъствието на впечатляващо количество израелски наемници в редиците на “Азов”.
      -
      Израелски наемници се сражават рамо до рамо с украинските националисти от батальон “Азов” в стоманодобивния комплекс “Азовстал” в Мариупол и по останалите фронтове в Донбас.Това заяви говорителят на министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова в интервю за руското радио “Спутник”.
      -
      “Ще ви кажа нещо, което несъмнено израелските политици, които раздухаха информационната кампания, не искат да чуят. Но може би ще ги заинтригува. В Украйна в момента рамо до рамо с военните от “Азов”, се сражава и едно впечатляващо количество израелски наемници”, заяви Захарова. Говорителят на руското външно министерство допълни, че няма как в Израел да не знаят за този факт и настоя че лично е била запозната с “видеа, фактури и други документи”, потвърждаващи това.
      -
      Западът отвлича вниманието на международната общност от проблемите с неонацизма на територията на Украйна”, заяви още Захарова и посочи, че прикриването на украинския нацизъм е била постоянна позиция на западните страни.
      -
      “Няма защо да го наричаме двоен стандарт. Има си точна дума "подлост”, заяви говорителят на руското МВнР.
      -
      Коментарът на Захарова идва дни след интервюто на външния министър Сергей Лавров, в което по повод позицията на Москва за денацификацията на Украйна и еврейския произход на президента Володимир Зеленски, заяви, че Тел Авив оказва активна подкрепа за “неонацисткия режим” в Киев. И това не било абсурдно, защото нацисткият диктатор Адолф Хитлер също е “имал еврейска кръв”. Заявлението му бе остро разкритикувано от Израел.
      -
      Руският министър на външните работи обясни, че в продължение на много години Украйна е била подложена на фашизацияТой посочи, че пленени украински военнослужещи от батальоните “Айдар” и “Азов”, както и от редица други подразделения на въоръжените сили на страната носят “символи и татуировки на свастики и нацистки батальони”. Относно еврейският произход на украинския президент Володимир Зеленски, Лавров заяви, че “произходът му не значи абсолютно нищо, защото мъдрият еврейски народ е казал, че най-ярките анти-семити, по правило са евреите”.
      -
      Позицията на Мария Захарова бе публикувана няколко часа след новина на РИА “Новости”, че украинските военнослужещи използват “черна магия” и други сатанистки заклинания, с които каляват оръжията си. В превзет днес от руските сили щаб на подразделение на армията на Украйна в селището Трехизбенка в Луганска област са открити сатанински символи, комбинирани с такива на анархисти и неонацисти, включително и десетки емблеми на СС. Агенцията цитира мнението на културолога Екатерина Дайс, според която в ръчно изрисуван стенопис в щаба се вижда изписана на немски еврейската дума “зайн”, която на иврит означавало "меч" или "оръжие". На подобни нацистки и сатанистки артефакти руските сили се натъкват в изоставените щабове на ВСУ в почти всяко превзето населено място.
      -
      Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:
      -
      -
      https://pbs.twimg.com/media/Bqea9SXCYAAdDyP?format=jpg&name=small
      -
     
      -
      https://www.vesti.bg/sviat/nobelovite-laureati-koito-obyrnaha-gryb-na-mira-6074319
      -
     
      Лидерът на Мианмар Аун Сан Су Чжи е последният случай в дълга поредица от лауреати на Нобеловата награда за мир, които са разочаровали мнозина от онези, които някога я аплодираха.
      Су Чжи се изправи пред международна критика, включително от други носители на наградата, че не е направила повече, за да спре това, което ООН определя като масови убийства, изнасилвания и изгаряне на села в щата Ракин.
      ООН призова Мианмар да спре атаките срещу рохингите
      Насилието принуди 421 хил. рохинги (мюсюлманско малцинство в Мианмар) да бягат в съседен Бангладеш.
      Това е обрат от 1991 г., когато Нобеловият комитет ѝ връчи наградата и похвали „нейната ненасилствена борба за демокрация и човешки права“. След като дадена личност е наградена, призът не може да бъде отнет.
      „Не за първи път се случва лауреати на Нобеловата награда за мир да бъдат критикувани“, казва проф. Гейр Лундестад, който е бил секретар на норвежкия Нобелов комитет от 1990 до 2014 г.
      Нобеловите награди са създадени от Алфред Нобел, изобретателят на динамита, чието състояние дойде отчасти от производството и продажбата на оръжие. Наградата за мир, на стойност 9 млн. шведски крони (1,1 млн. долара), ще бъде обявена на 6 октомври и може да отиде при едно или повече лица или организации.
      Няколко лауреати на приза за мир обаче са започвали война или са ескалирали напрежение, пише агенция Ройтерс (Reuters).
      Израелският лидер Менахем Бегин нареди нахлуването в Ливан през 1982 г.,
      -
      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5f/Flickr_-_Israel_Defense_Forces_-_Life_of_Lt._Gen._Yitzhak_Rabin%2C_7th_IDF_Chief_of_Staff_in_photos_%2811%29.jpg/250px-Flickr_-_Israel_Defense_Forces_-_Life_of_Lt._Gen._Yitzhak_Rabin%2C_7th_IDF_Chief_of_Staff_in_photos_%2811%29.jpg
      -
     
      -
      четири години, след като си подели Нобеловата награда за мир с египетския президент Ануар Садат за Кемпдейвидското споразумение – първият мирен договор между Израел и арабска страна.
      Палестинският лидер Ясер Арафат поделя приза за мир през 1994 г. с израелците Ицхак Рабин и Шимон Перес за споразуменията от Осло, които обаче не водят до трайно уреждане на арабско-израелския конфликт. Рабин е убит от крайнодесен националист през 1995 г., а Перес е освободен от длъжност 8 есеца по-късно. Арафат пък след това е начело на палестинците при втората интифада – насилствено въстание срещу израелската окупация.
      #NobelPrize Yasser Arafat, Shimon Peres et Yitzhak Rabin, lauréats du prix Nobel de la Paix en 1994 #AFP pic.twitter.com/lVfHtxuoYH
      — AFP Archives (@AFParchives) December 10, 2016
      -
      -
      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/57/RIAN_archive_850809_General_Secretary_of_the_CPSU_CC_M._Gorbachev_%28crop%29.jpg/250px-RIAN_archive_850809_General_Secretary_of_the_CPSU_CC_M._Gorbachev_%28crop%29.jpg
      -
     
      -
      Съветският лидер Михаил Горбачов, получил наградата през 1990 г. за приноса му за мирния край на Студената война, изпраща танкове през 1991 г., за да се опита да спре независимостта на балтийските страни, въпреки че по-късно ги оставя да излязат от СССР.
      Американския държавен секретар Хенри Кисинджър сподели наградата през 1973 г. с виетнамския политик Ле Дък Тхо за това, което се оказа неуспешен опит за прекратяване на Виетнамската война.
      Тхо отхвърля наградата, единственият лауреат, който е правил това, обвинявайки Вашингтон, че нарушава примирието.
      -
      https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/6258_331784057003245_6771136421332534656_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=2d5d41&_nc_ohc=fNU1HnjLFZwAX_FFFbn&_nc_ht=scontent.xx&edm=AN6CN6oEAAAA&oh=00_AT89UXlJGE5jw7hG6RRFimtra8ZdFPJp6SxhrpkX9Z9lAg&oe=629A105A
      -
     
     
      Когато президентът на САЩ Барак Обама получава наградата през 2009 г., само няколко месеца след встъпването му в длъжност, самият той е изненадан. Докато отиде в Осло, за да получи приза, той вече беше наредил утрояването на американските войски в Афганистан.
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10835
      -
     
      Дори светците не са защитени от критики.
      Майка Тереза, носител на Нобеловата награда за мир през 1979 г. и канонизирана от папа Франциск миналата година, беше обвинена през 1994 г. от британското медицинско списание „The Lancet“, че не предлага нито диагнози, нито силни обезболяващи на умиращи пациенти в нейния хоспис в Калкута.
      „Рискът от разочарование възниква поради това, че Нобеловите комисии избират лауреатите заради надеждата, която носят, или тяхно скорошно постижение, а не за цялостен принос“, казва Асъл Свен, историк на Нобеловата награда за мир.
      „В противен случай наградата щеше да се дава на много стари хора точно преди да умрат. Това прави Нобеловата награда за мир различна от всички други награди за мир“, добавя той.
      Миналата година Нобеловата награда за мир беше връчена на колумбийския президент Хуан Мануел Сантос (вижте повече във видеото горе) за усилията му да сложи край на продължаваща половин век война, която уби четвърт милион души.
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10800
      -
     
     
      -
      КОПИРАЛ
      СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВ
      05.05.2022 - ВРАЦА - БЪЛГАРИЯ
      -
      СВОБОДЕН ЖУРНАЛИСТ ОТ КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ
      ГРАЖДАНИНИ И НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА !
      -
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10591
      -
     
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=%CE%C1%C8%D7%20%CF%D0%C5%C7%20%D1%DA%CB%C7%C8%20%CE%D2%20%D6%C2%C5%D2%DF%20%CD%C0%20%C7%CB%CE%D2%CE%20-%202013&id=10591&p=knigi&title=%CE%C1%C8%D7+%CF%D0%C5%C7+%D1%DA%CB%C7%C8+%CE%D2+%D6%C2%C5%D2%DF+%CD%C0+%C7%CB%CE%D2%CE+-+2013+-+%CF%CE%C5%C7%C8%DF+
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10591.pdf
      -
      -
      ЦИТИРАМ И ОБЯСНЯВАМ ИЗРАЕЛСКАТА ПОЛИТИКА НА СВЕТОВЕН ПОДПАЛВАЧ НА ВОЙНА И ТЕРОРИЗЪМ, КАК ДЕЙСВАТА СРЕЩУ РУСИЯ. ОЩЕ НА ЕДНА КОНФЕФЕРЕНЦИЯ В ДОНБАС, ПРЕЗ 2010 ГОДИНИ РИ ПОСЕЩЕНИЕТО НА ИЗРАЕЛСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ШИМОН ПОРЕСЕ СИ ПОКАЗАХА РОГИТЕ И ГОВОРЕХА ЗА ИЗРЕЛСКОТО ОРЪЖИЕ , МЕ СВЕТЪТ ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ С НЕГО !
      -
      ПОСЛЕ ЕВРЕИ УЧАСТВАХА В СТРЕЛБИТЕ НА МАЙДАНА.
      ТОВА РУСНАЦИТЕ ГО ЗНАЯТ, А АЗ ГО ЗНАЯ ОТ ШВЕДСКАТА ТЕЛИВИЗИЯ И СЕГА ПРЕДСТАВЯМ СНИМАЧЕН МАТЕРИАЛ !
      -
      АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН, КАТО СВОБОДЕН ЧОВЕК И ЖУРНАЛИСТ НА СВОБОДНА ПРАКТИКА ДА СПОДЕЛЯМ ИСТИНАТА ПРЕД ЧОВЕЧЕСТВОТО. ТОВА Е ПЪРВОТО ЧОВЕШКО ЗАДЪЛЖЕНИЕ, КАТО ГРАЖДАНИН НА КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ. ГЛЕДАЙКИ И СЪБИРАЙКИ ИНФОРМАЦИЯТА В КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ ДА Я ПРЕДСТАВЯМ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ТАКА КАКТО СЪМ Я ВИДЯВ В СВЕТОВНИЯ ЕФИР.
      -
      ТОВА СА КОМЕНТАРИИ ПО ШВЕДСАТА ТЕЛИВИЗИЯ, КОЙТО СЛЕД ТОВА СЕ ПОЯВИХА В СВЕТОВНАТА „Ю-ТУБ“. СЕГА ТЕМОЖЕ ДА СА ИЗЧИСТИНИ, ЗА ДА НЯМА ИНФОРМАЦИЯ, НО ТОГАВА АЗ СЪМ ГИ ЗАПАЗИЛ КАТО ФОТОСИ , КОЙТО СЕГА ПОКАЗВАМ !
      -
      1. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10832&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-1-2014+-+%CA%CE%CD%D4%C5%D0%C5%CD%D6%C8%DF+%CD%C0+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      2. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10833&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-2-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      3. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10834&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-3-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      4. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10835&title=%C1%C0%D0%C0%CA+%CE%C1%C0%CC%C0+%C4%C0+%C2%DA%D0%CD%C5+%CD%CE%C1%C5%CB%CE%C2%C0%D2%C0+%CD%C0%C3%D0%C0%C4%C0+%C7%C0+%CC%C8%D0+-+%C8%D1%CA%C0%CD%C5+%CE%D2+%CD%CE%D0%C2%C5%C6%CA%C8%DF+%CA%CE%CC%C8%D2%C5%D2+%21
      5. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10836&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-4-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      6. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10837&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-5-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      7. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10838&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-6-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      8. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10839&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-7-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      9. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10841&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-9-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      10. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10842&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-10-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      11. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10843&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-11-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      12. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10844&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-12-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      13. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10845&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-13-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      14. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10845&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-13-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      15. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10847&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-15-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      16. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10848&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-16-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      17. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10849&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-17-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      18. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10850&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-18-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      19. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10851&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-19-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      20. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10852&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-20-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      21. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10853&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-21-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      22. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10854&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-22-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      23. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10855&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-23-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      24. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10856&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-24-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      25. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10857&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-25-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      26. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10858&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-26-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      27. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10859&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-27-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      28. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10860&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-28-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      29. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10861&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-29-2014+-+%CA%CE%CD%D4%C5%D0%C5%CD%D6%C8%DF+%CD%C0+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      30. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10862&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-30-2014+-+%CA%CE%CD%D4%C5%D0%C5%CD%D6%C8%DF+%CD%C0+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      31. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10863&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-31-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      32. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10864&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-32-2014+-+%CA%CE%CD%D4%C5%D0%C5%CD%D6%C8%DF+%CD%C0+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      33. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10865&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-33-2014+-+%CA%CE%CD%D4%C5%D0%C5%CD%D6%C8%DF+%CD%C0+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      34. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10866&title=%C4%CE%CA%D3%CC%C5%CD%D2%C8-34-2014+-+%C8%C7%D0%C0%C5%CB+%C2+%C4%CE%CD%C1%C0%D1+%D3%CA%D0%C0%C9%CD%C0+2010+%C8+%CC%C0%C9-%C4%C0%CD+-2014
      35. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10868&title=%D8%C8%CC%CE%CD+%CF%C5%D0%C5%D1+%C8++%CD%CE%C1%C5%CB%CE%C2%C0%D2%C0+%CD%C0%C3%D0%C0%C4%C0+%C7%C0+%CC%C8%D0
      36. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10871&title=%CC%C8%D1%DA%CB+%CD%C0+%CF%D0%C5%C7%C8%C4%C5%CD%D2%C0+%CF%D3%D2%C8%CD
      37. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10872&title=%D0%D3%D1%CB%C0%CD%CA%C0+%C8+%C1%C8%DF%CD%CA%C0+-+%CF%D3%D2%CA%C8+%D2%C0+%D5%C2%DA%D0%CA%C0%D2
      38. https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10872&title=%D0%D3%D1%CB%C0%CD%CA%C0+%C8+%C1%C8%DF%CD%CA%C0+-+%CF%D3%D2%CA%C8+%D2%C0+%D5%C2%DA%D0%CA%C0%D2
     
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10800
      -
     
      -
      -`
      ПОСЛАНИЕ ОТ СТИВЪН ЧОЛИ, ГОВОРИТЕЛ НА НЕГОВО БЛАЖЕНСТВО
      СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&p=poetbg&title=%D5%C0%C9-%CA%D3++%D1%D2%C8%D5++%C7%C0+%C2%C5%CD%D6%C8+%CC%C8%D6%C5%C2+%21
      -
      ВРАЦА ПО РАЗПИТИ ПЕТЪК – 22.04.2022 – РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ДРУГАРЯТ ЛЕНИН ! БУЛГАРИСТАН САНДЖАК
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10793
      -
     
      -
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10692
      -
     
      -
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10688
      -
     
      -
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10701
      -
     
      -
      -
      http://stefan-tcholakov.eu/pic/10474
      -
     
      -
      -
      http://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10563
      -
     
      -
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10698
      -
     
      -
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10687
      -
     
      -
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/pic/10810
      -
     
      -
      -
      -
      МИСЪЛ НА ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН
      -
      https://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2022&id=10871&title=%CC%C8%D1%DA%CB+%CD%C0+%CF%D0%C5%C7%C8%C4%C5%CD%D2%C0+%CF%D3%D2%C8%CD
      -
      -
     

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]