Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

     
     
      ДА ЖИВЕЕ АПРИЛСКИЯТ ПЛЕНУМ - 1956 !
      Спомен за 2 април 1989 година !
     
      Да живее "Априлският пленум от 2 април 1956 година" !
     
      Български народе от моето поколение дето израснахме и се учихме на този пленум, че е разрушил "Култът на личността" и сложил начало на демократическия социализъм, спомняте ли си за тези времена ? Сегашните ново българските юдо-турски-циганско-помашки етнически и други правещи се на българи са плод от времето на комунистическото обучение. Спомнят ли си тези държавнически престъпници дето стоят, седят и лежат в Българският парламент, Правителство и Президентството и Държавническото управление, че всички Те са се обучавали месеци след месеци, семестри след семестри, години след години, петилетки след петилетки на "Априлската права линия" от 1956 година. Тази престъпна юдейска сган от така наречените комунисти с ярки комунистически добродетели, която беше някога наречени "златна младеж" на България сега граби България и Българският народ и превръща народ и родина в колония и военна база на САЩ и чуждите интереси.
     
      ТАЗИ ПРЕСТЪПНА СГАН ВИКАШЕ "СЛАВА НА СССР", А СЕГА ОТНОВО КРЕЩИ "СЛАВА НА САЩ", ЗА ДА ПРИКРИЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ОТ ОТМИНАЛОТО ВРЕМЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДИКТАТУРА И ДЕМОКРАЦИЯ С ЧОВЕШКИ ЛИК !
     
      България започна да се развива икономически след така наречения "Априлски пленум - 1956" година и беше една развита индустриална страна в Европа и света до 1989 година, А след този период "златната младеж на БКП - престъпници", който живяха с привилегии на горна класа, като бяха обучавани да водят слепците измениха на идеалите в който се заклеваха тези предатели, че ще служат на своят народ и убиха собствения си народ, за да изградят отново сега личния "комунистически - капитализъм" над убийството на род и родина !
     
      След така наречената тиха революция или юдо-комунистически преврат от предатели на България и Българският народ в 1989 годни се вижда, че новите държавници не е построени нищо за тези 17 години, а всичко което беше построено от Българският народ с пот, кръв и жертви в това число и от труда на затворници и концлагеристи е разграбено за лично ползване на една престъпна бивша комунистическа сган помагаща на чуждите юдо-капиталистически интереси да превърнат България в робска колония.
     
      Юдо-комунистическите водачи като Соломон Паси, Леа Коен, Бошк-овци, Крауз-овци и всевъзможна мафия и масонски тайни общества внесоха в България юдейски капитали на Джорж Сорош и мафия, за да се започне разрушаването на държавническите устой на България, като я заграбят икономически превръщайки я в роб ! Всички правителства след 1989 година се облагодетелствуваха в това разграбване. Всички народни представители буха съучастници с действията и без действията си за унищожаването на България. Малко бяха истинските българи в "Народното Събрание", за да изкажат своят протест срещу това унищожение на България и Българският народ.
     
      БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ И ИНСТИТУЦИЯ ПОЛУЧАВА ЛОБИЗЪМ ОТ ЮДЕЙСКИ ПРЕСТЪТНИЦИ, НА КОЙТО ИМ СЕ ПЛАЩА ! НЕ Е ЛИ ТОВА СРАМНО ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, ЧУДИ МАЙМУНИ ДА НИ ДАВАТ СЪВЕТИ КАК ДА СИ ПОДРЕЖДАМЕ ДОМЪТ !
     
      Сега се е появила една партия "Атака", която търси истината за разрушението на България и юдейските маймуни скачат срещу гласът на народа !
     
      Къде сте Вие "Златната младеж" на България, Висшите обучени в идеалите от "Априлският пленум-1956" година , за да защитавате България и Българският народ ? Къде сте вие предатели на България президенти, министър председатели, министри, народни представители и всевъзможна измет, за да ни покажете вашите идеи на "Равенство и братство" на което се учихте и натискахте Българският народ да изпълнява генералната линия на БКП с нейната най-прави линия "Априлският пленум - 1956" ?
     
      Ето навириха се 50 години от този пленум, в който беше разкритикуван "култът на личността", за да Ви покажем каква предателска сган сте били. По вашите дела ви познаваме сега със спестените от "закуските" пари станахте капиталистическите комунисти на своето време с ограбването на своя народ.
     
      Никой от Вас няма да си спомни за "Априлският пленум - 1956" година, но Аз си спомням, защото на този ден беше обявен да се направи конгрес на "Партията на Зелената Маса" във Враца. Аз бях задържан, разпитван и обвинен по член 273 от Наказателния Кодекс в ГСУ-София, а след освобождаването ми под гаранция и предупреждаван да не провеждам подобна инициатива за МНОГО-ПАРТИИНОСТ ! Аз и Румен Цанков от Лом се подписахме на възвание за създаване на движение и партия в България. Ние бяхме първите повдигнали глас за МНОГО-ПАРТИИНОСТ, която дойде сега над нашите жертви и жертвите на много Български поборници в името на многопартийната демокрация.
     
      На 2 април 1989 година след малката демонстрация, която направих на площад "Христо Ботев" във Враца пред пристигналите няколко десетки сеирджии и свободомислещи, контролирани от "Народната милиция", Аз бях задържан, разпитван няколко часа, а след това завеждан като маймуна из ресторантите из града, за да ме видят обществено, че не съм задържан. След това в разговор с трима служители в приятелска обстановка на ресторант "Хижата" бях поканен да си дам молба за задграничен паспорт и да напусна БЪЛГАРИЯ в противен случай ще бъде проведено заплануваното задържане след като съм бил два месеца в ГСУ-София с воденото следствие по член 273.
     
      Ето сега, след 17 години в политическа емиграция, Аз отново съм на политическата барикада и се боря срещу новия юдейски капиталистически ред, който се заля в България от бившите юдейски комунистически алигатори, който пропагандираха "човешки права", а създават икономическо ограбване на Българския народ и спирайки правото да се дискутира и протестира срещу тези нови престъпници над България и Българският народ.
     
      Моите човешки и граждански права се нарушават отново при опита ми да протестирам видимо с плакати в България или да дискутирам в Българското интернет пространство от Швеция или в България. Вече е създадена особен вид политическа полиция, която ме спира да изпращам своите гневни протести срещу "Юдо-искариотските" престъпници на България. Тази престъпна сган се смята отново за привилегирован народ, но ние трябва да им посочим юдейските комунистически престъпления която са извършили от ерата на съветския болшевизм-комунистическата диктатура на псовдо-пролетариата !
     
      Юдейзъмът е престъпна религия, която се налага в България от съветските комунистически юди ! Някогашните юдейски комунисти преследваха Българският народ като атеисти и рушиха Българската нравственост създавана от Българската православна църква. Юдейската кръвопииска религия съвместно с турското робство е унищожавало България и Българският народ в 500 годишното робство.
     
      Сегашната юдо-политическа пропаганда крещи както от времето на комунизма с "Нолокост-Нолокост-Фашизъм" преследват ни, защото грабим България и Българският народ ! Множество без име клакьори, предатели и продажници за пари вършат своята престъпна дейност да крещят и скачат като маймуни над моите и други обяснения.
     
      Комунизмът е осъден международно, НО трябва да се каже ясно и да се извадят документите на историята, че съветският юдо-комунистиечски фашизъм, който се въведе от КГБ начело с юдо-комуниста Берия и мафия в България използуваха българското юдо-общество и то беше превърнато в активни борци против фашизма и капитализма, за да вършат насилия в създадените нови концентрационни лагери.
     
      От изолираните около 200 юдей в околностите на Кайлъка в Плевен за няколко месеци преди 9 септември 1944 година се създадоха над 50000 активни юдейски борци против капитализма и фашизма, който ограбиха България и Българският народ забягвайки след това в новосъздадената държава Израел от комунистическите терорист о диверсионни групи обучени в СССР.
     
      Останалата част от около 3 - 5 хиляди юдейски комунисти живяха в България като специална комунистическа каста отново грабейки България и Българският народ с привилегии, който трябва да се осъдят с разкриване на държавните документи !
     
      Изминаха 50 години от "Априлският пленум на БКП", който разкритикува престъпления от "култът на личността" ! Една личност не може да си създаде култ. Култът беше създаден от една юдейска престъпна сган, която се наричаше комунисти и издигаше лозунгът "Религията е опиум за народите" разрушавайки руската и български черкви , манастири и институции, за да запази юдейските религиозни символи !
     
      "Априлският пленум - 1956" разкритикува "култа на личността", за да прикрие юдейското колективно престъпление от колективизацията и грабежите на Българският народ.
     
      Не е достатъчно да се порицае комунизмът като "теория и практика", нужно е да се посочи съветското колективното юдейско ръководство като ръководна роля от международното комунистическо движение в чието престъпление са взели участие и юдейските комунисти българи при расово и класово чистене на българският народ със създадените комунистически концентрационни лагери, който са били много по-страшни в размери от разрушения преди това образец на германският фашизъм.
     
      Юдейските комунистически лагери в България бяха хиляди пъти повече многобройни с престъпления и убийствата, който не са все още записани в пантеона на престъпленията ! Трябва да се разкрият тези юдейски комунистически престъпления и по имено и да се посочат от документите на Българската история, как този престъпен юдейски геноцид е бил направен след 1944 година. Трябва да се знае, че юдейзмът е престъпна религия и трябва да се запише в историята на България и Българският народ !
     
      БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА НАЧЕЛО С МИТРОПОЛИТ СТЕФАН СОФИИСКИ ЗАЩИТИ ЮДЕЙТЕ ДА НЕБЪДАТ ИЗПРАТЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ В КОНЦЕНТРАЦИОНИТЕ ЛАГЕРИ В ГЕРМАНИЯ, А ЮДЕЙСКАТА КОМУНИСТ РЕЛИГИЯ ПОКАЗА СВОЯТА КРЪВОПИИСКА СЪЩНОСТ С УБИИСТВАТА В БЪЛГАРИЯ И СЪЗДАВАНЕТО НА МНОГО ПО-ЗЛОВЕЩИ КОНЦЕНТРАЦИОНИ ЛАГЕРИ НА ЧОВЕШКОТО УНИЩОЖЕНИ !
     
      Движение за Истината срещу Юдейските комунистически кръвопииски престъпления в България !
     
      Стефан д-р Димитър Чолаков
     
      2 април 2006
      Швеция
      ---
      ---
      ТОВА Е СТЕНА !
      Посвещава се на борците !
     
      Това е стена огромна
      застанал пред нея, Ти си нищожен
      и в своето нищожество странно
      ще философстваме двама !
     
      Във страх те обхваща стената
      с огромен размер и в далечини
      да скочиш не можеш, високо
      балони са нужни за бягство над ней ...
     
      Да разрушиш сам тази огромна стена
      не можеш няма сили за борбата жестока
      години се мъчи човек, камъче да отлепи
      от тази най-здрава, висока и дълга стена !
     
      Остава само да я нацапам
      с лозунги страни и смели
      "Това е стена", "От татък е свободата"
      "Свободни ще бъдем зад ней !"
     
      Тези думи бунтуват духът ни Свободен
      той ни събира в мисли едни
      да рушим този позор на плача
      Раздрали човешкото щастие днес !
     
      Всички в едно да рушим тази стена
      и когато заличим последния белег от ней
      Да издигнем паметник на тази стена
      В памет на разрушения и рушител човек !
     
      С РЪКАТА ЩЕ НАПИШЕМ
      СВОБОДНО И СМЕЛО
      ТУК БЕШЕ ОГРОМНА СТЕНА,
      ПОЗОР ОТ ЧОВЕК ЗА ЧОВЕК !
     
      Стефан Чолаков
     
      1 декември 1984
      Враца
     
     
     
     
     
     
     
     
     

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]